Pre MK gejmerky a gejmerov, konzolových drvičov, či PC master race. Odporúčam všetkými 10. 😍

    acrobaleno
    Správa bola zmenená    14. feb 2022    

    Change my mind 😂 Valentín je podobný level sviatku ako Sviatok všetkých svätých. Väčšina populácie sa blázni v ten jeden deň, ale po celý rok je ticho, iba cvrčky počuť.

    acrobaleno
    Správa bola zmenená    12. jan 2022    

    Neviem, či tu nájdem spriaznenú dušu, ale musím sa podeliť o môj nový knižný objav. Mám veľmi rada horory a hlavne zombie tématiku, no veľa takých kníh (teda dobrých/dobre napísaných) som veru nenašla. Nadchla ma jedna španielska trilógia (zatiaľ vyšli dve časti) od Manela Loureiro - Apokalypsa Z, takže samozrejme, že som hľadala niečo podobné.
    Včera sa mi podaril úlovok na Amazone kindle. Je to knižná séria, zatiaľ vyšlo 6 kníh a 7dma bude tento rok. Volá sa to Crawlerz od R.S. Merrit. Štýl písania ma vtiahol do deja a nevedela som sa od tej knihy odtrhnúť. Už dve knihy som od pondelka zhtla ako nič. Takže vrelo odporúčam pre tie, čo im nevadí čítať po anglicky. BTW v pondelok som sa na tom Amazone riadne opustila, minimálne 15 kníh som tam kúpila 😅
    A kto má nejaké odporúčania na hororovú literatúru, kľudne napíšte.

    V prvom rade sa ospravedlňujem za opätovnú tému o covide a veciach s tým spojených. Ja sama som z toho unavená. Chcem sa opýtať, aký je rozdiel medzi očkovacou látkou od Valnevy a očkovacími látkami od Astry, Moderny a Pfizeru? Je výrazný rozdiel v účinnosti a v NÚ? Len som zachytila to, že je vyrábaná na inom princípe. Ako neočkovaná a úplne ubitá celou touto situáciou som práve rozmýšľala, že by som sa dala zaočkovať Valnevou. Je už schválená EK a na Slovensko by sa mala dostať budúci rok.

    https://www.youtube.com/watch?v=fNwwt25mheo


    Kto sa tesiiiiiii?🙌🏻🙌🏻🙌🏻

    Mám maličkú otázočku. Používa niekto výrobky od Tatcha? A ak áno, kde ich objednáva. Ja som mala starter pack od nich a je to mega, takže mám v pláne pokračovať s používaním ich kozmetiky. Len mám maličký problémik. Odkiaľ to objednávate? Neexistuje nejaký slovenský dodávateľ?

    Pre všetky prispievateľky MK z Izreala, myslíme na Vás v tejto ťažkej situácii. Neviem, či je to vhodné písať, ale dávajte si na seba pozor a buďte v bezpečí.