Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, prosím vás, tie čo máte na terase,alebo okolo bazéna WPC terasové dosky,aj ich niečím ošetrujete, nejakým olejom? Alebo niečím? Ďakujem.

    Ahojte,tie ktoré žijete v Londýne, aké tam má byť do konca týždňa počasie? Ďakujem

    Ahojte žienky,je niekde v BA alebo v okolí kde vykupujú oblečenie?nejaké sekače alebo niečo podobné. Mám dosť detských vecí ,do kontajnerov na oblečenie to veľmi nechcem dávať, sú to kvalitné veci,veľa z toho ešte nové nenosené. Ďakujem

    Ahojte,prosím vás, ktorá máte túto rúru na pečenie, môžete sa prosím pozrieť, keď pečiete, či máte žeravé obe špirály ktoré sú hore. Ja mám iba jednu,tú veľkú, foto v komete, lebo sa mi zdá, že rúra pečie slabšie, ďakujem vám.

    Ahojte dievčatá, tie čo ste sa prihlásili do výzvy od fitshaker, čo sa viac oplatí, čím máte skúsenosti, stačí to za 9,90 alebo to VIP členstvo? Ďakujem za vaše skúsenosti.

    Ahojte dievčatá, chcem vás poprosiť aké dózy máte na múku, cukor,atď. kde sa zmestí celé kg. Foto poteší, ďakujem.

    Ahojte,dostala som takúto aviváž z chorvátska, krásne vôní, tak sviežo, neviete prosím vás kde by sa dala kúpiť ,cez nejaký e-shop? Nič mi nikde nenašlo...ďakujem.

    Prosím vás, čo je toto za slimáka? Ďakujem 😊

    Mamičky, prosím vás chodí niektorej syn na strednú školu elektrotechnickú Zochova, odbor energetika a inteligentné technológie? Ako je spokojný? Ďakujem

    Vy tu viete všetko 😊tie čo máte Samsung telefón,chcem vás poprosiť o radu,chcem si stiahnuť fotky,videá na pevný disk, ale iba tie čo mi prišli na whatsapp, kde nájdem iba tie fotky? Aby som si ich mohla stiahnuť, ďakujem.

    Prosím vás aký je rozdiel vo filme, keď je v programe kina uvedené, že originál verzia? Ako keď to tam nie je napísane, konkrétne film Invalid.

    Prosím poraďte, ďakujem 😊

    Dobré ranečko dievčatá, aké máte skúsenosti s canesten gyn kombi,pomohla vám tabletka a krém? Koľko dní účinkuje tabletka po vložení , koľko dní sa po vložení tabletky nemôže mať styk? Nikde som to nenašla. Ďakujem vám 😊

    Dievčatá, je teraz vo vzduchu nejaká viróza? Syn prišiel zo školy,že ho bolí brucho plus teplota.

    https://www.nay.sk/aeg-ltn7e372c-pracka-plnena-... , máte prosím niektorá takúto práčku? Ste spokojná? Ďakujem

    Mala ste niektorá podobný problém, že pri praní vám práčka nevyžmykala prádlo a zostala voda v práčke? Svietila mi tam kontrolka servis. Čo to môže byť? Zanesený filter...

    Dievčatá, nemáte niektorá prosím recept na zemiakový šalát aký robia v Nosdsee reštaurácii čo je v nákupných centrách? Alebo aspoň niečo podobné, nejaký overený dobrý a chutný zemiakový šalát,ďakujem vám.

    Pekný deň dievčatá, užívala teda pila niektorá z vás tieto injekcie na hlasivky? Som úplne bez hlasu,včera mi to dala dr. Po koľkých dňoch vám to pomohlo,mali ste aj nejaké vedľajšie účinky? Ďakujem vám veľmi pekne za každú radu.

    Dievčatá z Modry a okolia,chodíte niektorá zubárke do K-dent? Ste spokojné? Ďakujem.

    Máte niektorá v meste,dedine osadený stĺp sirény? Ako to vyzerá? Že to začali teraz dávať do miest.

    Dievčatá čo vám najviac zabralo na suchý dráždivý kašeľ? Dávam sirup paxeladine a na noc cezeru tab. Môže sa dávať aj kalciový sirup pri suchom dráždivom kašli? Ďakujem vám.

    Pekný deň dievčatá, známa potrebuje zistiť či je občiansky preukaz nejako prepojený s testom na covid ? Či jej vedia aj cez občiansky zistiť či bola pozitívna,mala covid pred piatimi dňami ale ešte jej nejde stiahnuť covid pas, tak či jej na letisku nebude vyskakovať že je ešte pozitívna a má byť v karanténe. Ďakujem.

    Mamičky, ako dlho mali vaše deti pri covide zvýšené teploty? Syn je pozitívny od minulého piatku,mal len trochu upchané dutiny a trochu ho hrdlo bolelo,sem tam zakašlal,teplotu mal 37,5 až 37,7 to má sem tam cez deň ešte doteraz čo sa mi zdá už dlho.. boli sme aj u Dr či nepotrebuje atb,robila mu crp a to mal pod 8, syn má 14 r. Ďakujem za vaše skúsenosti.

    Dievčatá, aké birmovné meno si vybrali vaši chlapci? Syn chce Noe,môže také byť?Ďakujem.

    Dievčatá, tie čo užívate kvapky Gynex koľko si dávate denne kvapiek? Či je lepšie jednorazovo dať kvapky,alebo tri krát denne?Ďakujem

    Pekný deň dievčatá,je tu prosím niekto kto užíva tabletky Tamoxifen? Ale len tabletky žiadnu inú liečbu k tomu. Ďakujem vám 😊

    ada2007
    Správa bola zmenená    11. apr 2022    

    Dievčatá, tie čo máte vyvýšené záhony, akú máte výšku? Aj foto poteší 😊ďakujem.

    Pekný deň dievčatá, viem že to tu bolo x-krát..koľko dní pred pozitívnym výsledkom je človek infekčný? Ďakujem.

    Ahojte dievčatá, zajtra mám ísť na Kramáre so synom na detskú nefrológiu, treba ešte test pred vstupom do nemocnice pred vyšetrením? Nikde to neviem nájsť. Ďakujem vám.

    Pekný deň, kde nájdem zoznam výnimiek z očkovania? Ďakujem.