Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Skusim znova: Prosim vas, nevie niekto poradit, kde by som zohnala tuto knihu? V MK bazari aj na bazosi som uz hladala, aj na nejakych strankach antikvariatov. Ale zatial neuspesne. Ak by ju niekto videl niekde v ponuke, budem vdacna za info.

    Ahojte. Chcem sa opytat tych, co maju skusenosti s oblecenim zo Sinsay - oplati sa mi tam nakupit teplaky a tricka pre synov? Ci sa nenatiahnu alebo nerozpadnu po 3-4 praniach… Lebo som pozrela ponuku v eshope a na pohlad sa mi viacere veci pacia, len sa mi nepozdava, ze aj ked pisu zlozenie 90 alebo aj 100% bavlna, tak pranie je na mnohych veciach oznacene na 30 stupnov, alebo dokonca len rucne pranie (akoze teplaky drhnut v rukach fakt nemienim 🤦‍♀️)

    Ahojte. Chcem sa poradit ohladom topanok. Manzel mi kupil ako darcek kozene balerinky z predajne Ecco. Velkost 38. Ja uz dlhsie nosim uzavrete topanky prevazne velkosti 39. Realne mam dlzku chodidla asi presne v polovici medzi 38-39, otvorene letne sandalky a slapky si vzdy kupujem 38. Mozem cakat, ze tie nove topanky nosenim trosku povolia? Alebo sa mi skor zdeformuju? Lebo ked ich obujem, tak sa trocha vytlacaju nad palcami. No neviem ci sa mi oplati ist do predajne skusit ich vymenit za vacsie, mam obavu ze z 39 mi budu vyskakovat päty pri chodzi, ked v nich budem mat obute silonky

    Ahojte. Chcem sa spytat ake mate skusenosti s oblecenim znacky Primark. Neviem ani naisto z akeho obchodu to je, ale myslim ze C&A. Švagrovci nosia taketo tricka ako darceky nasim synom, ale co som si vsimla, tak velkosti su pooznacovane uplne odveci a po 2-3 praniach sa mi tricka zdaju sirsie nez dlhsie. Proste ako handry...

    Ahoj, vie mi tu niekto poradit? Mame doma prikryvku z ovcej vlny (zdedila som ju po tete), dlhsie stala nepouzivana, ale pred casom ju deti vytiahli (lebo je na nej zobrazeny pekny psik 🙂 ) a zacali ju pouzivat. Zdala sa mi uz taka nejaka zapachajuca, tak som ju dokladne vyprasila, povysavala z nej vlasy a dala do pracky vyprat na 30 stupnov. Ale nemam nijaky speci prostriedok, pouzila som klasicky univerzalny prasok. No po vyprati mam pocit, ze smrdi este viac ☹ pritom bezne pradlo mi od toho prasku pekne vonia. Cim to moze byt? Neznasa sa vlna s tym prostriedkom, alebo co?