Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    adussska83
    5. jún 2022    Čítané 50x

    Spokojné bruško = spokojné bábätko = spokojná mamička 🙂

    ...myslím si, že nadpis dokonale vystihuje naše skúsenosti s mliečkom NUTRILON 2 Profutura CESARBIOTIK.

    Hneď, ako som zistila, že na trhu je nové mliečko od NUTRILON-u, vedela som, že ho vyskúšame, keď synček dovŕši 6 mesiacov. Pýtate sa, prečo ma tak zaujalo? Pretože ide o mliečko, ktoré je špeciálne vyvinuté pre bábätká narodené cisárskym rezom od ukončeného 6. mesiaca, ktoré nemôžu byť dojčené. Môj synček spĺňa všetky spomenuté atribúty, a tak som sa rozhodla toto mliečko vyskúšať. Presne v tom čase sa na Modrom koníkovi naskytla aj možnosť otestovať tento výrobok, čomu som sa veľmi potešila. V nasledujúcich riadkoch vám popíšem naše skúsenosti s týmto mliekom.

    Ako každá mamička, aj ja chcem dopriať svojmu zlatíčku len to najlepšie, a to pre nás NUTRILON rozhodne je. NUTRILON je pre mňa jednotka na trhu, keďže ich mliečka sú bez palmového oleja, svojim zložením sú najbližšie materskému mlieku a u detičiek bývajú väčšinou veľmi dobre znášané. Práve toto sú dôvody, prečo som sa hneď po skončení dojčenia rozhodla pre túto značku. Navyše Nutrilon 2 Profutura CESARBIOTIK™ obsahuje jedinečnú kombináciu bifidobaktérií Bifidobacterium breve a oligosacharidov GOS/FOS. Zloženie je navyše obohatené o vitamíny C a D na podporu imunity a nenasýtené mastné kyseliny omega-3 (ALA a DHA) na podporu vývoja.

    Veľmi oceňujem, že NUTRILON zostal aj pri tomto mliečku verný svojim zvykom - mliečko je zabalené v obale, ktorý sa dá uzatvárať kliknutím, takže žiaden strach, že sa Vám vysype alebo sa k nemu dostanú Vaše detičky. Obsah jedného balenia je 800 g, čo nám postačuje približne na týždeň (synček pije mliečko cca 5x za deň - 180 ml). 

    Pozitívne hodnotím aj fakt, že odmerka má v krabici svoje miesto, kde sa jednoducho „zaklikne", a tak ju nemusím hľadať pri každom dávkovaní mliečka. Toto oceňujem najmä pri cestovaní. Keď sme pri dávkovaní, veľmi som si zvykla na to, že NUTRILON má na každom obale miesto, kde je možné odmerku si zarovnať, a tak použiť presne také množstvo umelého mlieka, ako je napísané v návode. 

    Synček od narodenia papá mliečko značky NUTRILON, takže som dúfala, že to nebude pre neho veľká zmena a hlavne, že aj toto mliečko mu dokonale sadne. Tak sa aj stalo, mliečko mu výborne sadlo, pije ho s veľkou chuťou a dokonca by som povedala, že mu chutí viac, než klasický NUTRILON, ktorý pil predtým, keďže fľaša zostáva pravidelne prázdna (predtým vždy trošku mliečka nechal vo fľaši). Jeho bruško je spokojné, a to je pre mňa, ako pre mamičku, najdôležitejšie. 

    Týmto by som sa chcela poďakovať Modrému koníku za možnosť testovať toto mliečko. 

    #recenzia_cesarbiotik14

    adussska83
    10. apr 2021    Čítané 89x

    Bupi si Vás kúúúpi... ♥♥♥

    ...a to doslova! Teda aspoň u mňa je Bupi láska na prvé ovoňanie. Túto značku určite nemusím nikomu z Vás predstavovať, keďže na Slovensku ju určite pozná každá mamička (či súčasná mamička alebo mamička spred 20-30 rokov 🙂). Len podotknem fakt, že hoci u väčšiny sa Bupi spája s detskou kozmetikou, do portfólia tejto značky zaraďujeme aj pracie prostriedky určené špeciálne na pranie detskej bielizne. A práve tieto produkty som mala možnosť, vďaka Modrému koníkovi, testovať. 

    V ďalšej časti recenzie vám predstavím konkrétne produkty BUPI Baby a naše skúsenosti s ich používaním. Ešte podotknem, že ja sama trpím atopickým ekzémom, a preto sa snažím u dcérky predísť jeho vzniku všetkými možnými spôsobmi - najmä výberom kvalitnej detskej kozmetiky a vhodnými pracími prostriedkami. 

    V jedno krásne ránko nám ujo kuriér priniesol takýto krásny voňavý balíček, ktorý obsahoval: 

    Bupi BABY Sensitive: tento prací gél je určený na citlivú detskú pokožku, a tiež je vhodný pre alergikov, keďže neobsahuje žiadne farbivá, enzýmy, fosfáty ani optické zosvetľovače. Som veľmi šťastná, že u dcérky sa neobjavila žiadna alergická reakcia pri používaní Bupi BABY prostriedkov na pranie. Veľmi oceňujem aj prijemnú nevtieravú vôňu, ktorá je typická pre všetky tieto produkty Bupi. Ešte podotknem, že je vhodný aj na ručné pranie, čo tiež veľmi oceňujem. 

    Bupi BABY Color: je vhodný na farebnú detskú bielizeň, ktorú má vďaka svojim zložkám ochrániť pred vyblednutím. Túto vlastnosť som počas trvania testovania nestihla overiť, keďže som počas neho neprala to isté oblečenie viac ako 2-3x. Stihla som však overiť jeho účinnosť, pretože práve tento prací gél sme používali pri praní najčastejšie. A teda môžem povedať, že som s ním spokojná na 100 %. Bielizeň bola po vypratí krásne čistá aj bez použitia odstraňovačov škvŕn. Najčastejšie sa tento prací gél u nás musel popasovať so škvrnami od jedla (rajčiny, čokoláda, jogurt...), prachom, blatom či so škvrnami od farbičiek. 

    BUPI Baby Sensitive aviváž: je produkt, ktorý som si ihneď zamilovala. Musím sa priznať, že doposiaľ som pri praní aviváže vôbec nepoužívala. Pri našom oblečení som volila voňavé guľôčky a pri detskom som používala iba gély určené na pranie. Ale situácia sa zmenila a táto aviváž už patrí k našej povinnej výbave pri praní detskej bielizne. 🙂 Jej jemnú nevtieravú vôňu som si zamilovala rovnako ja ako aj môj manžel. Podľa môjho názoru sa k detičkám vo všeobecnosti nehodia príliš parfumované produkty - veď načo prekrývať tú dokonalú bábätkovskú vôňu, ktorú zaiste každý z nás miluje? ♥ 🙂 

    Prášok Bupi BABY Sensitive: je určený na pranie v práčke. K detskej pokožke je veľmi šetrný, taktiež neobsahuje fosfáty a je vhodný aj pre alergikov. Priznám sa, že ja patrím k ľuďom, ktorí preferujú pracie gély, keďže funkcie mojej práčky ich priam vyžadujú. Tento prací prášok som použila viackrát pri ručnom praní a musím povedať, že si vždy poradil veľmi dobre a škvrny ihneď pri praní zmizli. Jediné sklamanie pri tomto produkte je jeho takmer žiadna parfumácia. To mohlo však byť spôsobené faktom, že som ho použila na ručné pranie a nenasypala som do umývala dostatočné množstvo pracieho prostriedku.

    Plyšová žabka Bupi: Keď som v balíčku uvidela túto rozkošnú zelenú žabku, hneď som vedela, že u dcérky bude jednoznačne number 1. A veru, tak to aj bolo. Od začiatku testovania ju nepustí z dohľadu - žabka musí s nami papať, ísť von na prechádzku, a potom s nami do postele. A tak z času na čas skončí aj ona v práčke spolu s dcérkinou bielizňou. 🙂 

    S produktami Bupi BABY som bola počas testovania veľmi spokojná, keďže u mňa splnili všetky očakávania. Bielizeň bola po vypratí veľmi jemná a mäkučká, krásne nevtieravo voňala a u nás 90 % škvŕn zmizlo hneď po prvom vypraní. Na prvýkrát si neporadil so škvrnami od cvikly a krvi. Za negatíva môžu niektorí ľudia označiť príliš jemnú vôňu týchto produktov a fakt, že nie všetky škvrny zmiznú hneď po prvom praní. Keďže moja dcérka má naozaj veeeľmi veľa oblečenia, prípadné zostatkové škvrny mi nevadia, aspoň máme šancu vytiahnuť zo skrine ďalšie veci :D :D Takže my zostávame aj po skončení testovania verní Bupi BABY produktom. 

    Na záver tejto recenzia by som sa chcela poďakovať tímu Modrého koníka za možnosť testovať tieto skvelé produkty. Toto testovanie bezpochyby ozvláštnilo moju pravidelnú praciu rutinu 🙂 

    #test_bupibaby #recenzia #skusenosti_pracie_prostriedky_bupi

    Dnes opäť pokračujem s testovaním Bupi produktov 🙂 čo sa týka znečisteného oblečenia, tak momentálne sú u nás najväčším problémom škvrny od farbičiek/fixiek a, samozrejme, škvrny od jedla. Sama som zvedavá, či si tieto produkty so škvrnami poradia na prvýkrát, keďže škvrny nikdy nezapieram hneď po znečistení a ani nenamáčam do odstraňovačov škvŕn tesne pred praním. Vy namáčate oblečenie pred praním/odstraňujete škvrny ,,za horúca alebo to nechávate na váš prací prostriedok?
    #test_bupibaby

    (2 fotky)
    adussska83
    Správa bola zmenená    31. mar 2021    

    Práčka plná, ideme na to! Rozhodla som sa dnes dcérke poprať všetko, čo sa spája so zimou - bundy, čiapky, rukavice, šáliky, overaly atď. A budem dúfať, že už ich zo skrine do jesene nevytiahneme ☀️🌸🌺 Popri tom hneď otestujem aj tento prací prášok Bupi Baby 🐸🐸 je pravda, že ja osobne kupujem len tekuté pracie prostriedky, ale dáme mu šancu 🙂 A aký typ pracieho prostriedku vyhovuje Vám?
    #test_bupibaby

    Sobota je u nás dňom, kedy sa perú dcérkine vecičky z celého týždňa. Dnes som testovala tento prací gél a aviváž od Bupi, a teda musím povedať, že s výsledkom som viac než spokojná 😍 poradili si dokonale s rôznymi typmi škvŕn 🙏🏼Inak dokedy ste prali detské veci samostatne? Dcérka má takmer 2 roky, ale teda neplánujem jej zatiaľ začať prať veci spolu s našimi, už len kvôli tej typickej krásnej vôni ☺️
    #test_bupibaby

    U nás práve zazvonil ujo kuriér s balíčkom, ktorý bol plný takýchto krásnych BUPI pracích produktov 🐸 Hneď som balíček rozbalila a zistila, že u mňa to je láska na prvé ovoňanie, už teraz milujeeem ich jemnú dokonalú vôňu 💚 a v najbližších dňoch uvidíme, či bude moja láska k týmto produktom prekvitať aj naďalej - som veľmi zvedavá, ako obstoja pri praní dcérkinej bielizne 🙂 o všetkom Vás, samozrejme, budem informovať ☺️☺️ #test_bupibaby

    adussska83
    24. okt 2020    Čítané 160x

    Hipp Hipp Hurááá ❤️

    ...toto boli moje prvé slová po tom, čo som si v jedno pekné ráno prečítala správu, v ktorej som sa dozvedela, že nás vybrali na testovanie HIPP ZOO kozmetických produktov 🙂 A ešte väčšia radosť u nás doma nastala, keď kuriér priniesol balíček. Dcérka bola nadšená hneď po tom, čo som ho rozbalila, nakoľko zvieratká sú u nás momentálne jednoznačne N.1 🙂

    Ide o produkty, ktoré sú vďaka svojmu zloženiu šetrné k jemnej detskej pokožke, nevysušujú ju a poskytujú jej potrebnú hydratáciu. A okrem toho sú neskutočne krásne a pútavé pre detičky, veď posúďte sami ... 🙂

    Nakoľko ja sama mám veľmi citlivú pokožku so sklonom k atopickému ekzému, tak som veľmi opatrná pri výbere detskej kozmetiky. Už viackrát sa mi stalo, že krátko po tom, čo som nakrémovala alebo umyla dcérku produktom určeným pre detičky, sa na mojej pokožke objavila alergická reakcia, takže produkt sa stal u nás nepoužiteľný. A ako u nás dopadli výrobky HIPP ZOO, to sa dozviete v ďalšej časti mojej recenzie, kde vám predstavím konkrétne produkty a opíšem vám naše skúsenosti s ich používaním.

    Detský kúpeľ ,,Hroch": sľubuje šetrné umytie detskej pokožky so zachovaním jej prirodzenej kyslosti. Navyše neobsahuje parfumy, éterické oleje, mydlo, silikóny a mikroplasty. A musím povedať, že čo sľubuje, to aj naozaj platí. Myslím si, že ho určite milujú všetky deti, pretože vytvára naozaj bohatú penu a keď pridáte do vody zopár kvapiek tohto kúpeľa, tak sa jej farba zmení na zelenú. Naša dcérka si kúpeľ bez hrošíka nevie už ani predstaviť, vodička vo vaničke u nás musí byť proste zelená.

    Detský krém SENSITIVE tvár&telo ,,Korytnačka": je vhodný už od narodenia, obsahuje prírodný BIO mandľový olej. A ja nechápem, ako je možné, že sme tento krémik nepoužívali skôr! U nás bolo krémovanie tváričky vždy doslova boj. Dcérka si ju nechcela dať nakrémovať a keď sa mi to podarilo, tak mala potrebu dať krémik z tváre preč, nakoľko mala pocit mastnoty. No teraz je to hračka! Kým sa ona hrá s kamoškou korytnačkou, tak maminka jej pekne ponatiera celú tváričku. Krém sa naozaj rýchlo rozotiera a ešte rýchlejšie sa vsiakne do detskej pokožky, čo hodnotím veľmi pozitívne. Vďaka testovaniu sa tento krém stal neodmysliteľnou súčasťou dcérkinej kozmetickej výbavy 🙂 

    Penové telové mlieko,,Mačka": je produkt, na ktorý som bola obzvlášť zvedavá, nakoľko podľa popisu je vhodné aj pre novorodeneckú či citlivú pokožku so sklonom k atopickej dermatitíde. Je bez éterických či silikónových olejov, ako aj bez pšeničnej bielkoviny a bez zložiek živočíšneho pôvodu. Takže zloženie výborné, bola som zvedavá, či sa osvedčí pri používaní. A na základe používania ho hodnotím naozaj najlepšie, ako sa len dá. Dcérke neskutočne sadol, dokonca ani moja atopická pokožka nemá voči nemu žiadne výhrady, a tak ho môžeme u nás doma veselo používať  aj naďalej. Ja osobne veľmi oceňujem aj jeho penovú konzistenciu, vďaka ktorej sa naozaj veľmi rýchlo rozotiera, nie je potrebné použiť ho veľa a podobne, ako krém Korytnačka, veľmi rýchlo vsiakne. A okrem toho milujem tú jeho vôňu, všetky Hipp produkty mi budú vždy evokovať vôňu bábätka. Čiže my ho jednoznačne odporúčame! 🙂

    BIO balzam na pery ,,Ružový hrošík: obsahuje BIO oleje, včelí vosk a naopak neobsahuje farbivá ani parfumy. A to na ňom milujem. Po otvorení cítiť hneď jemnú vôňu včelieho vosku a nie umelé farbivá a dochucovadlá, ako to býva bežné pri detských balzamoch. Avšak musím povedať, že toto je produkt, ktorý sme využili zatiaľ najmenej, keďže dcérka je pomerne maličká. Najskôr sa snažila pri aplikácií balzam zjesť, neskôr si naň zvykla. a teraz behá po dome a pýta si na pusinku svoj ,,rúž". :D Snažila som ho dcérke natrieť na pery pred každou prechádzkou, no kvôli daždivému počasiu ich bolo počas nášho testovania minimálne :( No myslím si, že počas zimy tento produkt určite nájde u nás svoje uplatnenie.

    Pena na umývanie ,,Kačička": toto je jednoznačný favorit celého testovania. V prípade dcérky to bola skutočne láska na prvý pohľad. Hneď, ako som rozbalila balíček a uvidela kačičku, tak jej zažiarili očká radosťou (kačičky sú u nás momentálne top). Prvý deň kačička bola stále s nami - pri papaní, spinkaní, dokonca aj na prechádzke. A ja som bola zvedavá, ako si počne večer pri kúpaní. Táto pena na kúpanie neobsahuje pararafínový olej a detská pokožka by po jej použití nemala byť vysušená. Mňa zaujala svojou jemnou a nevtieravou vôňou, a čo je ešte dôležitejšie - tým, že neštípe v očkách. Dcérka ju miluje, ja som s ňou spokojná tiež a myslím, že celkom dobre zapadla aj do našej kačacej rodinky, čo poviete? 🙂 

    Výrobky Hipp ZOO priniesli do našej každodennej starostlivosti o dcérkinu pokožku naozaj veľa úsmevných momentov a vďaka nim to nie je pre nás len každodenná rutina, ale ozajstná zábava. Myslím si, že Hipp vyhral už len tým, že stavil na motívy zvieratiek - ktoré dieťatko by ich predsa nemilovalo? 🙂 No čo je podstatnejšie (!!!!!!), Hipp pri tejto kozmetike zachoval svoju kvalitu, na ktorú sme pri tejto značke zvyknutí! Za nás môžem povedať, že dcérke sadol každý jeden produkt a dokonca aj moja atopická pokožka bola spokojná. A vďaka tomuto testovaniu som konečne našla krém na tvár, ktorý si dcérka nechá na tváričku naniesť, dokonca sa s ním krémuje už aj sama 🙂 

    A ja sa chcem na záver tejto recenzie poďakovať Modrému koníkovi za krásnu možnosť testovať tieto skvelé produkty, ktoré určite budeme používať ešte veľmi dlho 🙂 

    Ďakujem 🙂 🙂 🙂 

    #test_hipp4 #recenzia  #hipp_zoo_skusenosti

    Tento penový sprchový gél od HIPP ihneď zapadol do našej kačacej rodinky. Musím povedať, že je to dcérkin najobľúbenejší produkt z celej zvieratkovskej rady. Bola to láska na prvý pohľad, keďže kačičky miluje ❤️ A u maminky to bola láska na prvé ovoňanie❤️ #test_hipp4

    Náš večerný rituál ❤️ Vďaka týmto zvieratkám od Hipp si po kúpaní môžem konečne aj ja pekne nakrémikovať svoje dieťatko 🙏🏼 Doteraz nechcela o krémovaní sa ani počuť, ale odkedy nám pri tejto činnosti asistujú naši zvierací kamaráti, tak slečna by sa krémovala aj niekoľkokrát za deň a ideálne sama!!! A ako sú na tom vaši drobci? Rady si nechajú natrieť svoje telíčko alebo pri tom protestujú? Keby viem, že si stačí zaobstarať kozmetiku, ktorá už na prvý pohľad dcérku zaujme, tak títo pomocníci by boli u nás už dávno 🙏🏼😍 #test_hipp4

    adussska83
    Správa bola zmenená    8. okt 2020    

    Testovanie Hipp kozmetiky si veľmi užívame 💚 Dcérka miluje zvieratká a keď ich spojíme s kúpaním, tak u nás doma vzniká jedna radosť preveliká.......z našej kúpeľni sa každý večer ozýva hlasný detský smiech 🤩 Veľmi si obľúbila túto penu do kúpeľa, už pred napúštaním vane s radosťou na ňu ukazuje a kričí ,,daj” 😀Prvýkrát s úžasom skúmala vodu a nechápala zelenej farbe, teraz si už kúpanie bez zábavnej zelenej peny nevie ani predstaviť. A maminka si nevie predstaviť kúpanie bez jej krásnej vône 💚#test_hipp4

    adussska83
    Správa bola zmenená    5. okt 2020    

    Dnes ráno nás zobudil kuriér s takouto krásnou voňavou zásielkou ❤️ Ďakujeme a veľmi sa tešíme na testovanie tejto krásnej kozmetiky 🤩 Maličkej žiaria očká už teraz pri pohľade na tieto krásne zvieratká 🙂 #test_hipp4