ajush5
26. aug 2020
256 

Coccolino testovanie

Asi ako väčšina z nás, rada sa obklopujem peknými a voňavými vecami, a v lete to platí dvojnásobne. Nič ma nepovzbudí a nemotivuje viac, ako keď si večer ľahnem do sviežej posteľnej bielizne, ráno si dám vlažnú sprchu a oblečiem sa do voňavého oblečenia, ktoré ma sprevádza celý deň. Práve preto periem niekoľkokrát denne, pretože oblečenia otočíme veľa a vždy, keď na seba niečo natiahnem, chcem, aby to bolo čerstvo vypraté. Z toho dôvodu je pre mna dôležité, aby bolo pranie šetrné. 

Základ celého prania je, samozrejme, nejaký prach alebo gél. Mne osobne viac vyhovujú gély, pretože často periem na 15 minút v studenej vode a vyhnem sa vďaka tomu nerozpustenému prášku na oblečení, obzvlášť na tom čiernom. 

Coccolino Care Color som použila pri praní posteľnej bielizne, oblečenia a dék. Bielizeň bola príjemne mäkká, štandradne pokrčená a jemne voňavá. Vypralo všetky bežné nečistoty, tie väčšie mám vo zvyku zapierať ručne v studenej vode. Aj keď bežne nežehlím a moja žehlička má svoj život už zrátaný, vyskúšala som pár vecí ožehliť a musím povedať, že tou chuderkou žehličkou som tú bielizeň ožehlila skutočne pekne a ľahko. Za dva týždne testovania, bohužiaľ, nedokážem posúdiť, či si oblečenie zachováva svoje farby, no stále je krásne farebné a sýte.

Zakúpila som si už aj verziu na bielu bielizeň. A zatiaľ pri pracom géle zostávam aj po skončení testovania. 

Coccolino Deluxe Havenly Nectar som otestovala ako úplne prvý na posteľnej bielizni. Asi nie je nič, na čom sa dá u mňa doma testovať vôňa lepšie ako na obliečkach. Bola som z tejto aviváže nadšená, obliečky boli krásne mäkké, voňavé, no po pár dňoch nasledovalo sklamanie, pretože vôňa začala úplne vyprchať. Pozitívom je, že je moja posteľ stále svieža, no mám pocit, že tá základná rada Coccolino vydrží voňať dlhšie.

V tejto aviváži som vyprala komplet všetku posteľnú bielizeň mojich detí, a tie boli unesené. Neustále ho ovoniavali a rozprávali, ako krásne sa im bude spinkať.

Coccolino Intense Fresh Sky je veľmi neutrálna vôňa. Úplne zbožňujem ovoniavať moje deťuche a táto aviváž krásne podtrhuje vôňu detského telíčka. Je svieža a ľahká. Zistila som, že keď do prania pridávam okrem aviváže aj dezinfekciu, zvýrazní to vôňu ešte viac. Bielizeň je krásne mäkučká a voňavá počas celého dňa. 

Značku Coccolino používam doma dlhodobo a s avivážami som bola vždy spokojná. Mám od tejto značky pár obľúbencov a Coccolino Intense Fresh Sky sa aktuálne zaraďuje medzi ne. Ďakujem za toto nádherne prevoňané testovanie.

#test_coccolino #recenzia 

Začni písať komentár...

Odošli