alby2014
    Správa bola zmenená    16. apr 2021    

    Dobre spravy o ockovani na Covid dnes.

    EDIT: Najlepsia sprava ever, ak ste 2 tyzdne po druhej davke mRNA vakciny, ci 4 tyzdne po 1 davke vektorovou vakcinou, tak povedzte papapapa testom. A teraz, aby som si spomenula, kde mam to potvrdenie o ockovani. :D
    https://rokovania.gov.sk/RVL/Material/25905/1

    Najlepsia sprava ever. Do konca júna by sme mali dostať o 2,2 milióna viac vakcín Pfizer, ako bol pôvodný plán, cize dalsich 600 000tisic nad plan, potvrdil, dnes minister zdravotnictva na Exprese. Pfizer teda nie len po poklese v 1Q dodadava v 2Q objednane mnozstva, ale aj ich navysuje.

    V USA zaznamenali medzi 66 milionmi ludi plne ockvoanych ludi len 5800 pripadov.
    https://news.sky.com/story/covid-news-live-late...

    A toto su super inicitivy krajov. Očkovacie autobusy spustaju v BBK.
    „Budeme skúšať dva prístupy – v okrese Banská Štiavnica pôjdeme do každej jednej obce, pretože tento okres nemá zriadené veľkokapacitné očkovacie centrum. V okrese Revúca vytypujeme takzvané strediskové obce, do ktorých náš očkovací autobus príde.
    https://dennikn.sk/minuta/2352750/?ref=list

    Ak este stale nemate dost diskusii, kde sa diskutuje o cokovani a kde vam to odbornici sa snazia vysvetlit fundovana, alebo proste ako ja pocuvate pri upratovani v sluchatkach radi zaujimave veci, tak odporucam,. diskusiu v Klariskach, vcerajsiu Silnu zostavu a podcast, ci sa bat zaockova AZ na Sme.
    1/ https://www.facebook.com/bkis.sk/videos/5179602...
    2/ https://www.rtvs.sk/televizia/archiv/15242
    3/

    https://www.youtube.com/watch?v=sqj84WRgvoE