Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    andrea561
    25. sep 2018    Čítané 1129x

    CURAPROX BE YOU

    Je švajčiarska značka, ktorá sa stará o naše zuby a ďasná. Sú vyvinuté tak, aby boli v plnení svojej úlohy maximálne efektívne a zároveň sú k zubom aj ďasnám mimoriadne šetrné. Novinka zubná pasta BE YOU ponúka mnoho príchutí a pritom udržuje zuby zdravé.

    V pondelok ráno ma príjemne prekvapil kuriér s balíčkom zubných pást a kefiek od spoločnosti CURAPROX. Balíček obsahoval 3 druhy zubných pást: ZUBNÁ PASTA BE YOU CANDY LOVER, ZUBNÁ PASTA BE YOU DAYDREAMER a ZUBNÁ PASTA BE YOU EXPLORER. Navyše obsahoval zubné kefky, stojany na zubné kefky, brožúrky, nálepky a omaľovánku pre deti. Prvá ma zaujala farebnosť obalov a voňa.

    Dlhší čas celá rodina používame produkty od spoločnosti Curaprox, ako zubné kefky, zubné pasty, medzizubné kefky a zubnú niť. Dcérka mala ako bábätko taktiež hryzadielko CURAPROX Baby.

    Hneď prvý večer sme otvorili s mužom prvú zubnú pastu Candy Lover. Pasta krásne voňala po červenom melóne. Chuť bola rovnaká ako voňa. Sladká pasta s drobnými kúskami mentolu.  Po umytí zubov v ústach ostane prijemná chuť a pocit sviežosti. Bola som potešená faktami, že pasta obsahuje mnoho bylinných a rastlinných výťažko. Má tiež antibakterálne účinky. Pasta je vhodná od 6 rokov, takže dcérka hneď vyskúšala. Ju však trošku štípala.

    Ďalšie ráno sme otvorili ďalšiu z noviniek ZUBNÚ PASTU BE YOU EXPLORER. Pasta mala rovnakú konzistenciu ako predchádzajúca, s drobnými kúskami mentolu. Pre mňa bola táto chuť menej sladká a príjemnejšia. Tiež ostal po paste príjemný pocit sviežosti v ústach. Túto chuť sme si s mužom zamilovali.

    Posledná na rade ostala ZUBNÁ PASTA BE YOU DAYDREAMER. Má chuť po černici. Tiež je sladšia, ale príjemne používajúca. Po umývaní ostala v ústach príjemná chuť po černici a mentole.

    Každá pasta má svoju vlastnú voňu, farbu a chuť. Páči sa mi ich ich veľká škála farebných odtieňov. Je to veľmi milé a vyčarí to úsmev na tvári. Celkovo som so zubnými pastami spokojná. Potvrdzujem, že aj sladké pasty môžu byť pre zuby prospešné. Bieliace účinky pasty som ale nepostrehla, kedže som ich používala len 2 týždne. Možno po dlhšom používaní budú viditeľné účinky. Každopádne nahradil to pocit sviežosti a žiarivosti. Už teraz sa teším ako vyskúšame ďalšie príchute.

    Takže kto váha, šup do toho. Budete spokojní  🙂

    #test_curaprox2 Dnes bola na rade ďalšia zubná pasta od Curaprox, príchuť jablko a aloe. S pastami som veľmi spokojná, táto je menej sladká, čo viac vyhovuje mužovi 🙂
    Vyskúšala som už veľa zubných pást ale od teraz už len Curaprox.

    Používate bieliace pasty? Ste spokojné?

    Za každú odpoveď ❤

    (2 fotky)

    #test_curaprox2
    Máte skúsenosti s ústnymi vodami Curaprox?
    Ja osobne ešte nie, ale určite si ju najbližšej dobe kúpim, pretože som nadmieru spokojná s Curaprox výrobkami...
    Za každú odpoveď ❤

    andrea561
    Správa bola zmenená    6. sep 2018    

    #test_curaprox2 Chcú si Vaše detičky umývať zúbky každé ráno aj večer?
    My pravidelne umývame ráno a večer, poobede si umýva v škôlke.
    Ako ich motivujete alebo presviedčate? 🙂
    Za každú odpoveď ❤

    #test_curaprox2
    Prvá odskúšná pasta Candy Lover 🙂 Príjemne prekvapená z obsahu pasty, cítiť chuť aj vôňu melónu, čo si zamilovala hneď moja dcérka. Ľahko sa s ňou umývajú zuby. Dcérka skúsila tiež, kedže pasta je vhodná aj pre detičky od 6 rokov. Skúsili ste aj vy nejakú z rady BE YOU?

    (2 fotky)

    #test_curaprox2
    dnes milé prekvapenie od kuriera pre mňa aj pre dcérku 🙂

    Kočky nemá niekto na predaj aktivity pas na Festík? Ďakujem