Vážení priatelia, známi i neznámi. Prosíme všetkých, ktorí chcete pomôcť nášmu Peťkovi svojimi 2% absolvovať potrebné liečenia a rehabilitácie.
    Údaje o prijímateľovi: Nadácia ADELI, Hlboká 45, 92101 Piešťany. IČO: 42 400 970
    Postup: 1.skupina: právnické osoby - firmy + fyzické osoby, ktoré si robia daňové priznanie sami. Darca vyplní svoje údaje o prijímateľovi do DP - Vyhlásenie. Darca urobí kópiu tejto strany aj výšku sumy. Kópiu vyhlásenia z DP je potrebné doručiť poštou, emailom do Nadácie ADELI alebo osobe, ktorá zbiera 2% pre pacienta. Meno pacienta -PETER PRCIN- uvádzajte len na kópiu, ktoré budú doručené do nadácie ADELI.
    2. skupina: zamestnanci, za ktorých robí firma daňové priznania: zamestnanec si vypýta od zamestnávateľa ,,Potvrdenie o zaplatení dane". Zamestnanec vyplní tlačivo ,,Vyhlásenie" a urobí kópie OBOCH dokladov. Zamestnanec odovzdá originály na daňový úrad do 30.04.2016 alebo to môže urobiť za neho osoba, ktorá zbiera 2% pre pacienta. Kópie dokladov, na ktorých je napísané meno pacienta -PETER PRCIN- je potrebné doručiť poštou, emailom do Nadácie ADELI alebo odovzdať osobe, ktorá zbiera 2% pre pacienta.
    Všetky vyzbierané peniaze pre nášho Peťka budú použité výlučne na liečbu a rehabilitácie v ADELI centre v Piešťanoch. Nadácia ADELI si nenecháva žiadne percento zo získaných financií a 100% všetkých správne vydokladovaných prostriedkov poskytuje na preplatenie liečenia a rehabilitácie.
    Pýtajte sa, rada zodpoviem na všetky Vaše otázky. ĎAKUJEM
    www.appa.sk/peter-prcin/