Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Baby, odporučte mi prosím nejaký kvalitnejší paplón s vankúšom, ideálne celoročný a aby sa za pol roka nevyležal, prípadne nezhužval do jednej guče 🙊 ďakujem krásne.

    Ahojte žienky. Prosím Vás, aké pastelky používajú Vaše deti v škole? Odporučte mi prosím nejaké kvalitné čo sa toľko nelámu lebo mňa už ide poraziť! Strúham jednu pastelku a stále sa lámu 😪 a z veľkej je hneď malá. Strúhadko máme kvalitné. Ďakujem.

    anonymmb
    29. sep 2017    Čítané 418x

    Skúsenosti s BILLA pečivom 🙂

    Pečivo, základ nášho jedálníčka. Mäkké, chutné, chrumkavé... Také by malo byť. No po rôznych skúsenostiach viem a určite viete aj vy, že nie vždy tak je.  Ja som ale mala to šťastie, že som dostala možnosť testovať pečivo z BILLA a veľmi ma to potešilo. Poštou mi kuriér priniesol poukážky (4 x 5€) a tak som mohla ísť na nákupy 🙂

    Jednou z prvých vecí, po ktorej som siahla bola poduška so zníženým obsahom sacharidov. Zvolila som si ju k tekvicovo-mrkvovej polievke, a tak som si viac dokázala vychutnať jej chuť 🙂  Čo ma prekvapilo najviac bolo to, aká jemná bola. Keď sa do nej človek zahryzol tak ani nevedel, že niečo práve odhryzol 🙂 Chuťovo veľmi príjemná, nie moc prenikavá, a preto ju hodnotím ako správnu a zdravú voľbu aj pre deti. Môj synček ju síce nezjedol, lebo je špekulant, ale to nič nemení na tom, že je pre deti určite veľmi príjemnou voľbou.

    Ďalšie pečivo, ktoré som vyskúšala bol paillasse olivový bochník. Pri tomto sa veľmi nezastavím, keďže nie som fanúšik olív a moc mi to nesadlo. Lenže v domácnosti bol práve môj otec ten, čo si na ňom pochutnal. Jeho slová boli: "Čudný, ale fajný" a tak to v tomto prípade je skôr o tom, kto má a kto nemá rád olivy. Ten, kto má, si na ňom jednoznačne pochutí, keďže chuť olív v ňom vyniká. 

    V poradí mojou treťou voľbou bola tekvicová poduška. Toto bolo pre mňa  TOP produktom. Milujem pečivo, do ktorého keď sa zahryznem, tak chrumká. A presne taká ona bola. Na raňajky či večeru nepadol jeden, ale vždy aspoň 2 ks 😀 Vždy s maslom či syrokrémom a šunkou a samozrejme nejakou zeleninou. Chuť super. Jemná a ničím nijak extrémne nevynikala. Zrnká na nej sú veľké a tak sa toľko netrúsia 😀 Za mňa jednoznačne NAJ 👍

    Samozrejme som siahla aj do oddelenia bagiet a prvou, ktorú som ochutnala bola špaldová bageta. Je to rovnaký prípad ako v mojom prvom testovanom pečive. Jemná a pri hryzení som ani nevedela, že naozaj hryziem 🙂  Túto bagetu som mala možnosť pripraviť aj ako "jednohubky" a poviem vám, nestihla som ani urobiť fotku čo po nej tak rýchlo ostal prázdny tanier. Tiež som ju volila k praženici na raňajky a zvládla som ju zjesť takmer celú. Celkom je sýta 🙂 Veľkosťou je ináč fajn, na raňajky či obed akurát 🙂

    Cereálna bageta Payesita bola fajná, ale na mňa až moc tvrdá. Neviem, možno som nesiahla po čerstvom pečive no túto bagetku som si už viac nekúpila. Nevyhovoval mi ani ten mix zŕn na nej. V konečnom dôsledku ale bola fajn. Volila by som ju ako zajedanie k polievke kde je možnosť, že bagetka máličko zmäkkne. 

    Rustiko bageta bola ďalšou z mojich favoritov a pri tej som ostala do teraz. Tú by som opísala ako "nebíčko v papuľke" 🤗 a kupujem ju naďalej. Jedla som ju aj ako raňajky, obed no aj večeru. A keď sa minula utekala som po ďalšiu 🙂 Chuť jemná, nie extrémna, na pohľad fajn.

    Posledným kúskom, ku ktorému som sa za tých pár dní z noviniek dostala bola Diavollino kocka. Ja veľmi na pálivé veci nie som a hoci tu to bolo cítit fakt jemne, moc som si nepochutnala. Ničmenej, tu je to zas o tej konkrétnej osobe. Ak má niekto rád príchuť papriky, tak si jednoznačne pochutná lebo tú som tam ja cítila najviac. Dojedal to ocino a ten si ju veru pochvaloval. Jediné čo ma mrzelo bolo, ze na druhý deň už bola dosť tvrdá. 

    Samozrejme som pomedzi to vyskúšala aj klasiku a teda bežné pečivo.

    No a v konečnom dôsledku pečivo z BILLA obchodov na 100% odporúčam. Určite si tam nájde každý to svoje 🙂