6 / 7

    Ahoj..prosím je na toto nejaký video návod?

    17. júl 2018
    arawis
    autor

    @aanikss Fuha....netusim 🙂. Ale nie je to nic tazke, treba popozerat navody na nahrdelnik alebo naramok, tam by tento vzor nasiel vyuzitie najviac 🙂.

    17. júl 2018

    Dobry den. Chcela by som skusit robit sujtas nausnice. Ked som pozerala videa vsimla som si. Ze ked siju ihlami su dost ohybne. Vedeli by ste mi povedat kde by som ich vedela kupit popripade ako sa volaju? Taktiez niekto sije silonom niekto nitami. Je medzi tym nejaky rozdiel? Dakujem pekne

    1. nov 2018
    arawis
    autor

    @milana8 Dobry den 🙂 ihly su velmi tenke, aby presli dierkami koralikov, lahsie sa ohybaju, ale aj rychlo lamu. Odporucam kupit si na zaciatok viac 🙂.
    Silon sa klze, nit nie, ale silon je priehladny 🙂. Inak by ste z niti potrebovali viac farieb 😉. Obchody kde nakupujem material su soutache.sk a koralky.sk 👍.

    1. nov 2018

    Dakujem krasne. Takze ihly na sujtas si mam kupit tie ktore sa volaju koralikove ihly? Alebo ihly na navliekanie koralok? Prepacte ale nevyznam sa v tom 😊 bola som na nejakej stranke a tam boli na vyber rozne lanka a nite. Viete mi povedat ktore z toho si mam kupit? Silon tam nebol na vyber 😀

    1. nov 2018
    arawis
    autor

    @milana8 neviem ako sa tie ihly volaju, su na koralkovanie, koralkove sperky 🙂 urcite nie bezne ihly 😉.
    A aky obchod ste pozerali? Hladajte hlavne tenke, tak 0,05 hrubku nite. Alebo si dajte do googlu “monofilova nit” to je ako silon 🙂. Klasicky by Vam bol hruby prehruby 😉.

    1. nov 2018

    Pozerala som na stranke koralky.sk tam su na vyber nylonove nite elasticka lycra elastomer... Takze neviem co z toho mam objednat. Vy ktore pouzivate? A este v ramci podlkadovej latky tu objednavate na soutache.sk? Videla som tam len dve na vyber 😊

    1. nov 2018
    arawis
    autor

    Treba pozerat hrubku. Jednoznacne pod 0,10. Ja sijem s 0,05. Dajte si to do filtra. Moje know-how neprezradzam 😁😁😁. Uz tak som poradila celkom dost 🙂. Ja som sa ucila systemom pokus-omyl 🙄.
    Monofilovu nit skuste cez google alebo sashe.sk.
    A na soutache.sk sa rychlo vypredava. Treba sledovat ci nedoplnia tovar 🙂.

    1. nov 2018

    Dakujem krasne za ochotu a rady 😊

    2. nov 2018