asharia
24. feb 2015

Aromaterapia

Esenciálne oleje
Čisté 100% prírodné esenciálne oleje vyrobené v Indii. Esenciálne oleje sa používajú v Indii od čias Rishi-Munis (indický svätí) na podporu blahobytu ľudstva. Tieto prírodné Esenciálne oleje sú extrahované z okvetných lístkov, semien, listov, plodov, koreňov a kôry rastlín. Vďaka ich terapeutickým vlastnostiam tieto esenciálne oleje prinášajú energiu a obnovujú rovnováhu tela, mysle a ducha. Zvyšujú váš prirodzený obranný mechanizmus a pomáhajú po fyzickej aj duševnej stránke. Tieto oleje majú viac spôsobov použitia. Môžu byť použité na navodenie príjemnej nálady alebo k rozohnaniu bolesti. Môžu byť použité ako relaxant. Pre znovuoživenie a relaxáciu, použite tieto esenciálne oleje počas kúpeľa. Vaše telo absorbuje olej cez kožu. Pár kvapiek môžete pridať do základného oleja k masáži tela. Ľahká príjemná masáž má blahodárne účinky na pokožku, upokojuje nervy a uľavuje od napätia a depresie. Tieto esenciálne oleje nevoňajú ako komerčné parfémované oleje, pretože sú 100% prírodné. Sú vysoko koncentrované a preto sa musia riediť.

Návod na použitie:
Kúpeľ: 10 - 15 kvapiek do vane Inhalácia: 3 - 4 kvapky na suchú látku alebo vreckovku, alebo do hrnca s teplou vodou Obklad: 8 - 10 kvapiek nakvapkať do 250 - 300 ml teplej vody
Masážny olej: 10 - 15 kvapiek do iného základného oleja, kokosový, jojobový, olivový a iné.
Aromalampa: 5-8 kvapiek do vody v aromalampe Prevoňanie lôžka: 3 - 5 kvapiek nakvapkať do postele
Upozornenie: Esenciálne oleje sú určené pre vonkajšie použitie a musia byť zriedené so základným olejom predtým ako sa začnú nanášať na telo. Tehotným ženám sa odporúča pred použitím konzultácia s lekárom.