Olej zo pšeničných klíčkov je nerafinovaný olej, ktorý sa získava z klíčkov pšeničných zŕn. Je najbohatším zdrojom vitamínu E zo všetkých rastlinných olejov. Má tiež vysoký obsah vitamínu A a D. Je bohatý na bielkoviny a lecitín. Je veľmi populárny pre vonkajšie použitie vzhľadom k jeho blahodárnym účinkom na pokožku. Preto sa čoraz častejšie využíva pri výrobe produktov starostlivosti o pleť.
    Účinky tohto oleja ocenia aj ľudia s ochorením kože, ako je lupienka a ekzémy. Účinne lieči popáleniny a kožné vredy. Má dobrý hydratačný a premasťujúci vplyv aj na suchú pokožku. Vďaka vysokému obsahu vitamínu E je veľmi vhodný pri liečbe vitiliga.
    Tiež pomáha renegerovať kožné bunky poškodené v dôsledku spálenia na slnku. Dokáže redukovať dermatitídu a zjazvenie. Je mimoriadne vhodný na vlasy. Práve pre tieto výhody sa pridáva do kozmetických prípravkov, kde je však obsiahnutý len v stopových množstvách.
    Existuje mnoho spôsobov, ako využiť olej z pšeničných klíčkov. Môžete ho použiť piramo na liečbu suchej pokožky dvakrát denne. Pre zvýšenie účinnosti môžete doňho pridať pár kvapiek esenciálneho oleja. Mimoriadne vhodný je napríklad levanduľový olej, ktorý ho zároveň aj krásne prevonia. Olej zo pšeničných klíčkov môžete využiť aj pri výrobe domácich krémov a inej kozmetiky, nesmie sa však zahrievať, pretože zvýšením teploty v ňom dochádza k rozkladu živín. Vhodné je ho použiť po umytí vlasov - vmasírovať do vlhkých vlasov, ktoré sa potom budú ľahko rozčesávať a budú krásne, lesklé a zdravé. https://www.modrykonik-pro.sk/shops/my-shop/det...

    Poznáte Ružovú vodu? Je vhodná na odličovanie a čistenie pleti, ako voda po holení, ale využijete ju aj ako prvú pomoc pri porezaninách, popáleninách či odreninách. Je výborná aj na začínajúci zápal spojiviek a na začervenané oči. https://www.modrykonik-pro.sk/shops/my-shop/teh...

    Trápia vás lupiny, či rýchlo mastiace sa vlasy? Vyskúšajte naše citrónové mydlo a zbaví vás týchto problémov.

    https://www.modrykonik-pro.sk/shops/my-shop/teh...

    Všade okolo zúri chrípka, bráňte sa proti nej doma aj v práci. Používajte denne olej z citrónovej trávy. Pomáha šíreniu infekčných chorôb a vírusov vo vzduchu.

    http://www.asharia.sk/asharia/Citronova-Trava-e...

    Prírodné vecičky pre mamy aj detičky. Nakuknite do nášho shopu, určite si vyberiete z našej prírodnej kozmetiky alebo širokej ponuky šatiek a šálikov.

    asharia
    31. mar 2016    Čítané 9x

    ASHARIA

    Asharia
    prírodné kozmetické produkty pre dospelých aj detičky

    • čisté prírodné oleje
    • esenciálne oleje
    • mydlá
    • krémy
    • parfémy
    • pílingy a pleťové masky

    všetko vyrábané ručne a na rastlinnej báze

    Taktiež ponúkame šatky a šály z najkvalitnejšieho hodvábu, ktoré môžu nosiť nielen ženy, ale aj muži a nájde sa pár vzorov aj pre detičky. Naša ponuka je široká, nájdete v nej aj nábytok a veľa bytových doplnkov.
    Pokiaľ Vás naše produkty zaujali, pozrite si našu celú ponuku na www.asharia.sk