babatkoling
    Správa bola zmenená    19. mar 2023    

    Betka Szitásová a Ingrid Kováčová obe klamali a obe používali rovnaké číslo účtu: SK09 5600 0000 0097 9171 1001.
    Je preto veľmi pravdepodobné, že táto/tento podvodník sa opäť raz ozve z nového profilu a oklame ďalších pár ľudí.

    Marek Kučera
    Ahojte,
    napisal som do banky i som bol na policajnej stanici podat oznamenie na neznameho pachatela. Polícia Slovenskej republiky som informoval o tom, ze nie som jediny okradnuty - su nas desiatky, a ak sa s tym nieco nespravi, tak toto cislo bude stale narastat. Policia slubila, ze sa skontaktuje s bankou, v ktorej je ucet neznameho pachatela vedeny, a urobia svoje maximum. Ako dlho to bude trvat, to v tejto chvili netusim.
    Kedze nemam splnomocnenie zastupovat v kradezi akukolvek dalsiu osobu, vsetci ostatni poskodeni, ak chcete v tejto veci nieco dosiahnut, musite zajst taktiez na policiu a povedat im ako, z akeho bankoveho uctu a facebookoveho profilu vas kto a kedy okradol. Pripravte si aj printscreen platby.
    Snad sa nam spolocnymi silami podari dotycneho zlodeja vypatrat a zamedzit mu tak okradat dalsich nevinnych ludi.
    A ked uz o niekom viete, ze je zlodej/podvodnik, ktory vas alebo niekoho ineho okradol, co i len o 5 alebo 10 Eur, nenechavajte to tak. Ano, da sa nad tym mavnut rukou, ponadavat si a ist dalej, ale tito "zlodejickovia" si potom myslia, ze nad nich nie je a ze im vzdy vsetko prejde - ale prechadza im to aj vdaka nam a nasej mlcanlivosti a neaktivnosti.
    Prajem tejto skupine co najmenej podobnych pripadov a co najviac krasnych knih a spokojnych citatelov.