Posielanie obycajnych zasielok / listov bez oficialneho podacieho listka.
    Vzhladom na nekonecnu sagu o stratenych obycko zasielkach, kde predavajuci nema sancu dokazat odoslanie (okrem doslova odfotenia balicka pri okienku na poste) - tu je jedna z moznosti:
    Registrujte sa na elektronicky podaci harok (eph) na internete (slovenska posta). Po spojazdneni si vyhladajte 'PODAT ZASIELKU', zadajte 'LIST', vyplnte vsetko potrebne a odoslite. Vytlacte si stitky, nalepte na listy a vezmite na postu.
    Kazdy jeden list dostane 'PODACIE CISLO' - neda sa sledovat, ale ma ho - je to pre Vas potvrdenie, ze list odisiel.
    Ja mam odskusanu len moznost 'PLATBA VOPRED' (da sa aj platba pri podaji) + tlacenie vlastnych stitkov (da sa aj nadiktujte cislo eph harku na poste pri okienku). Cize cisto teoreticky ziadna tlaciaren nie je potrebna a da sa to urobit aj na mobile.
    POZOR - zadat LIST do EPH harku sa da len PLNEJ - pocitacovej / desktop verzii - mobilna verzia tuto moznost neponuka. Vzdy sa da, aj na mobile, zakliknut zobraz plnu verziu - vtedy bude list v ponuke.
    'Podacie cislo' - v mojom pripade zacina KT123456 nedostane az kym nie je prijaty list pri okienku - az ked ho teta pri okienku nahodi / prijme - az vtedy dostane v eph harku priradene cislo... A ano, sledovat sa to neda, ale ja to vyuzivam ako predavajuci pre kludne spanie - posielam vela obycko naraz a nemusim si pamatat, co som kedy odoslala...
    Dalsia velka vyhoda je, ak nie je doruceny list - vratia Vam ho spat ako odosielatelovi...
    Snad to pomoze. Pekny den 🙂