Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte dievčatá. Dajte mi prosím nejaký tip na fajny, nepeceny, chutný a časovo nenáročný koláčik 🥰. Ďakujem.

    baby2019
    5. júl 2020    Čítané 146x

    Konečne spokojné bruško!

    Naša cesta za spokojným bruškom začala už v pôrodnici a skončila len nedávno. Dcérka trpela kolikami prakticky okamžite a nevedeli sme sa dočkať konca 3. mesiaca, kedy všetky múdre knihy, aj naša pediatrička, predpovedali koniec. Plánovala som kojiť minimálne rok, keďže prvého syna som kojila vyše 2 rokov, nevidela som v tom problém. Dcéra bola ale od začiatku úplne iné bábätko a mala iné nároky. Na prsníku plakala, pila veľmi často a veľmi málo. V noci to bolo podobné. Avšak prospievala pekne, tak sa zdalo byť všetko ok. Len tie naše koliky. Noc čo noc to isté, revy cca do 23:00 hod. Prešlo obdobie, kedy mali koliky ustúpiť, aj ja zdalo byť papanie lepšie, ale prišiel špurt alebo regres (alebo všetko dokopy), ja už neviem, lebo to obdobie bolo celé zle 😂. V noci 8x hore a dieťa nonstop mrzuté, tak som začala na noc zarábať UM. Zrazu malá prespala 2-3 hodiny. Nastala veľká zmena v jej živote a v našom tiež. Čoraz viac mlieka vyžadovala a ja som, žiaľ, mala čoraz menej materského. Za pár dní sa úplne odstavila a skončila na UM. Ako prvé sme si vybrali Babylove a zdalo sa byť všetko v poriadku. Po pár týždňoch ju začalo toto mlieko zapekať. Začala som okamžite hľadať náhradu, a v tom prišla na MK ponuka testovať mliečko Hipp Combiotik 2. Akurát malá končila 6. mesiac, takže sme rovno prešli na mlieko číslo 2.

    Okamžite ma na ňom zaujalo zloženie, probiotiká a prebiotiká. Práve toto má pomáhať malému brušku pri trávení. Čiže nebolo potrebné kupovať osobitne probiotiká, čo je veľké plus. Ďalším je krabica, ktorá je recyklovateľná. Balenie je zabezpečené tak, aby bolo mlieko stále čerstvé a obsahuje aj zarovnávač na mlieko v odmerke a držiak na odmerku. 

    Čo sa týka chuti, mlieko má podľa mňa úžasnú mliečnu chuť, nesmrdí, ľahko sa mieša a rozpúšťa. Veľké pozitívum je, že nerobí hrče 🙏 a nepeni. Mlieko neobsahuje takmer žiadny iný cukor, iba laktózu.

    Tak sme začali. Už po pár flaškách som si všimla, že malá začala kakať 🙏🙏🙏. Sama od seba, žiadna rektálna rúrka, ani glycerinové čípky. A verte mi, že koľko sme sa my napoužívali rúrky a neskôr aj čípkov 🤷🏼‍♀️.

    Nemala žiadne kŕče, nafukovanie, ani zápchu. 

    Tomuto je už, chvalabohu, koniec a máme doma spokojné a usmievavé bábo 😍. Mne viac netreba a určite nebudem meniť mlieko. Touto cestou zároveň ďakujeme Modrému koníku a firme Hipp, že sme mohli mlieko testovať 😉.

    Majte pekný deň, žienky 😘

    #test_hipp3 a #recenzia