Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    barbie77
    18. apr 2019    Čítané 186x

    Jarné prebúdzanie s dm

    Aj keď u nás pod Tatrami to tak nevyzerá, v kalendári je už jar. Slniečko sa usmieva, ale ortuť teplomera s ním nespolupracuje. Prebúdzanie prírody je pomalé, ale o to viditelnejšie. Kvietky pučia,tráva raší, vtáčiky štebocú. Veľké jarné prebudenie začalo. Vďaka dm a tímu MK začalo aj u mňa v kúpeľni.

    Dostala som možnosť otestovať 10 výrobkov, ktoré sú bežne dostupné v predajniach dm drogérie.

    1. BALEA maska na tvár je hotový zázrak. Obsahuje extrakty z mŕtveho mora, zinok, jadierka z marhúľ a bambusu. Ma peelingový a hydratačný účinok zároveň, pleť úžasne prečistí.

    Vonia jemne, pokožka po jej zmytí bola jemná a hydratovaná. Nezanecháva pocit pnutia.

    2. BALEA hydratačný koncentrát bol láska na prve vyskúšanie. Extrakt z morských rias, vitamín E, olivový olej sú dokonalý koktail pre pleť po zime. Po prvom použití bola pleť jemná, hydratovaná, rozžiarená. Krásne vonia, avšak tobolky by mohli byť o niečo väčšie.

    3. BALEA čistiaca pena úžasne odstraňuje make up, hydratuje, nevysušuje. Šetrné zloženie s obsahuje aloe vera pokožku po náročnom dni upokojí a odlíči bez námahy.

    4. MOЙ očné vankúšiky sú SOS pre unavené oči po náročnej noci. Vankúšiky krásne voňajú, chladia, hydratujú a úžasne vyzerajú 🙂 Zjemňujú opuch, pocit a výzor unavených očí. Určite jedny budú súčasťou mojej SOS sady.

    5. LVLY balzam na pery - extrakt z medu

    Manuka a kakaové maslo pery ošetrujú, hydratujú a dodávajú im krásny lesk, jemne vonia a dokonca a príjemne chutí. Pre mňa jeden z najlepších balzamov.

    Na výrobkoch starostlivosti o pleť a pery vyzdvihujem zloženie, ktoré neobsahuje alkohol, hliníkové soli, parabény, minerálne oleje, konzervanty.

    Mala som problém so suchými miestami na nose a brade. Po kombinácii čistiacej peny a hydratačného koncentrátu je po probléme. Tieto výrobky sa stali súčasťou mojej kúpelne. Sú dôkazom, že aj výrobky, za ktoré neutratíme majlant, sú kvalitné a bežne dostupné.

    6. BALEA olejový peeling - wellnes v pohodlí domova. Morská soľ a biely čaj sú od dávna známe a vyhľadávané na ošetrenie pokožky. Peeling obsahuje morskú soľ, ktorá v kombinácii s ošetrujúcimi olejmi pokožku tela prečistí, odstráni odumreté bunky a zároveň na pokožke zanechá olejový film, takže sa nemusíte po sprchovaní krémovať. Vôňa v kelímku ma veľmi neoslovila, avšak po osprchovaní bola krásna. Ostávam verná.

    7. BALEA BodyFit - telové mlieko, ktoré sľubuje spevnenie. Po týždni používania je ešte skoro hovoriť o zázračných výsledkoch, ale môžem povedať, že mliečko sa rýchlo vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty, pokožka je svieža, jasná a tá vôňa. Vôňa, ktorá vás nabije energiou na celý deň. Jemná, svieža, energizujúca.

    8. BALEA sprchovací gél - zloženie ktoré sľubuje ošetrenie a vyživenie. Morská soľ, biely čaj, svieža vôňa, ktorá sa mi pri peelingu páčila, mi pri sprchovom gély naopak vadila.

    9. 10. BALEA Tajomstvo krásy - hydratačný šampón a hydratačný kondicionér s obsahom kokosovej vody vonia ako dovolenka. Kto má rád kokosovú vôňu odporúčam. Po použití vlasy voňajú ešte dva dni. Balzam sa do vlasov krásne vpil a vlasy sa dali jednoducho rozčesať, boli hebké a lesklé.

    Môžem so 100 % istotou prehlásiť, že balíček jarné prebudenie bolo skutočným prebudením nie len pre telo, ale zároveň aj pre myseľ.

    Vaša Barbora