Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, tie co mate deti v striedavej starostlivosťi ako to mate s financiami. Krúžky, obedy a pod? Kto u vás poberá daňový bonus tak platí všetko? Zaujímajú ma ako to funguje v iných domácnostiach. Ďakujem.

    Keď si objednávate tesco domov tak kde sa tam dá dat tesco clubcard? Nikde to nevidím. Ďakujem.

    Ahojte, vždy keď robím roládu celé cesto sa mi rozpadne. Neviem prečo. Keď sa cesto upečie zrolujem ho do utierky nechám vychladnúť a keď ju idem roztočiť tak sa celá zlepi a rozpadne sa. Kde môže byť chyba? Ďakujem.

    Aj vám blbne WhatsApp? Napríklad co je ten avatar nedá sa meniť.

    Ahojte, s voňavého domova ktorý olej na pranie sa vám najviac páči? Chcem vyskúšať. Ďakujem.

    Ahojte, poradíte báseň pre ročník na Hviezdoslavov Kubín nie moc dlhu. Ďakujem.

    Ahojte, aký zákusok je pre vás top a ešte aj dobre vyzerá? Ďakujem.

    Ahojte, ste niekto vo výzve fitlavia? Ako to ide? Dá sa ešte prihlásiť? Ďakujem.

    Ahojte, dá sa schudnúť behom? Nezostanú nohy potom také svalnaté? A tie co ste z mesta bezite popri domoch? Ja sa chystám už dlho, že začnem behať, ale vždy ma to odradí, ze pôjdem sama.

    Ahojte, nemáte prosím recept na kavove zrna s BB pudingu, ale kde ide normálna káva nie instantná. Neviem ci uvariť kávu a naliať ju tam alebo len takú nasypat? Alebo uvariť a dat ju tam aj s tým socom? Ďakujem.

    Ako sa odhlasuje s meseengeru? Ďakujem.

    Je tu prosím niekto s Dunajskej Stredy?

    Nemáte niekto televízor značky kivi? Dostala som novy televízor, ale nejde zvuk. Mysleli sme, ze to bude setoboxom ten som vymenila, ale zvuk stále nejde. Tak ci to treba ešte nejako nastaviť alebo chybný kus. Na starej TV všetko bolo v poriadku.

    Ako sa vám páči táto vôňa? Ja som už toľko skúšala a žiadna vôňa sa mi nepáči. Ďakujem.

    Ahojte, podavli ste už podnet na kontrolu prevádzky. To je ta soika? Myslím podať podnet hygiena, kontrolu tovaru a kontrola všetkých papierov co sa týka firmy. Ďakujem

    Ahojte, keď v tescu píšu, ze 20% na všetky adventné kalendáre tak s tej ceny ešte pri pokladni stiahnu alebo to je uz na cenovke po zlacneni? Ďakujem.

    Ahojte, pre 8 ročne dieťa akú veľkosť bicykla? Viem, ze najlepšie vyskúšať, ale chcela by som to pod stromček. Ďakujem.

    Ahojte, v škole majú deti halloween a majú doniesť občerstvenie. Rozmýšľam co také by bolo vhodne spraviť? Ďakujem.

    Ahojte, ktorá autosedacka je lepšia pre 8 ročne dieťa? Od 9 do 36kg alebo od 15 kg? Ďakujem.

    Ahojte, čím vyčistiť zapachajucu rúru? Niečo som tam zabudla a teraz strašne smrdí a neviem ako to vyčistiť nech nesmrdi. Ďakujem.

    Ahojte, ako to zvládate samé bez partnera? Keď si myslím, ze som niekoho stretla a mohlo by s toho niečo byť tak to zase padne. Mam pocit, ze už si nikoho nenájdem. Mam po 30 jedno dieťa. A už to dolieha na mňa. Chodím len do prace, z prace do školy a domov. V meste tu nemám nikoho s kým by som mohla ísť si niekam sadnúť alebo tak. Všetky kamarátky sú zadané a už sa ani nestretávame.

    Ahojte, prosím kto sa vyzná. Do práce som nastúpila 1.10.2021 teraz som dala výpoveď ku koncu októbra aby som tam mala dva roky aby mi vyšla podpora kým si nájdem novú prácu. Ale chcem sa opýtať, ze ak by som ju dala teraz ju koncu septembra tak by mi tam vlastne chýbali dva dni co by mi asi nevyšlo? . Pred touto prácou som robila 7 rokov a potom som čerpala dva mesiace podporu a následne si nasla túto prácu.

    Ahojte, baby s dunajskej stredy kam chodíte cvičiť, behať a na korčule? Ďakujem.

    Ahojte, tie co bývate v okolí dunajskej stredy kde by sa dalo ísť na korčule? Boli sme minule v Gabčíkove a dosť zlá cesta tam bola. Ďakujem.

    Ahojte, co by pomohlo na opuchnuté nohy? Zmenila som prácu a strašne na bolia nohy, ale mam ich aj opuchnuté. Popritom som predtým tiež stále stala a nič. Neviem s čoho teraz. Hlavne mi ide o ten opuch. Ci sa to časom úpravy teda si zvyknem. Neviem.

    Ahojte, aké jedlo by ste uvarili pre chlapa ak by ste chceli trochu zapôsobiť na neho? Chalan športuje, cvičí. Tak možno niečo zdravšie? Ďakujem pekne.

    Ahojte, neviete mi povedať ako to vyzerá na kúpalisku v Bojniciach? Recenzie nie sú moc dobre. Ďakujem.

    Ahojte, co by ste kúpili 8 r dievčatu. Hraciek ma kopu a tie už ani nechcem. Ma bycikel, korčule. Už naozaj netuším čo. Ďakujem.

    Ahojte, už niekto vybavoval ten príspevok na notebook? Kde sa to ma vybaviť? Ďakujem.

    Ahojte, aké sú tieto parfemy? Ďakujem.

    (2 fotky)