bejulik31
7. feb 2019
332 

Mám dôkaz, že funguje - LIPIKAR

Niekedy vám riešenia prídu samé do cesty... A tak to bolo i v našom prípade. Mladšia dcérka Ninka má od narodenia citlivú pokožku, veľmi suchú, na dotyk drsnú a miestami až ekzematickú. K tomu sa pridružilo škriabanie, nepokojný spánok, dlhé zaspávanie. Vyskúšali sme už mnoho prípravkov, no zatiaľ žiadny nepomohol k úplnej spokojnosti. V zime sa situácia ešte zhoršila a dcérke som ráno pri prezliekaní nachádzala do krvi doškriabané bruško, chrbátik či zadoček. 

Vtedy som objavila možnosť na MK zapojiť sa do testovania o La Roche Posay LIPIKAR prípravky. Som veľmi vďačná Modrému koníku za to, že som bola vybratá a mohla som tak získať osobnú skúsenosť a dôkazy o ich účinkoch.

Testovacia sada obsahuje: 

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR SYNDET AP+

- je to čistiaci krémový sprchový gél určený na veľmi citlivú pokožku

LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BAUME AP+

- hydratačný balzam na suchú a citlivú pokožku

A ako to testovanie u nás prebiehalo? 

Hneď v prvý deň, keď nám kuriér doručil balík s testovacím duom, sme vyskúšali sprchový gél aj upokojujúci balzam. Pekné balenie, príjemná konzistencia a vláčna pokožka zabodovali už po prvom použití. 

Je mi jasné, že nemôžem čakať zázraky na počkanie, no mám rada dôkazy. A preto som si na začiatku odfotila dcérku s doškriabanou a ekzematickou pokožkou. A po 4 dňoch pravidelného používania LIPIKAR dua sa dostavili výsledky. Posúďte sami, dôkaz máte na fotke. 

A to nie je všetko. Ráno žiadne krvavé škrabance na telíčku, radosť z krémovania a o niečo lepší spánok. 

Ráno a večer pri prezliekaní a po kúpaní si dcérka sama pýta balzam. Telíčko jej pokreslím krémom a poriadne votriem do pokožky. Stáva sa to už naším pravidelným rituálom. 

Vravíte si, to je všetko? Mne by to aj stačilo, ale predsa len sa balzam ujal aj u staršej dcérky Hanky. V zime máva rovnako ako ja na rukách červené fľaky (akoby vyhádzané zo zimy). Ani som netušila, že by jej mohol LIPIKAR Baume AP+ pomôcť. Skúsila som jej ho natrieť asi 2-3x po sebe a fľaky zmizli. Veľmi príjemné zistenie.  

Čo však musím podotknúť, je fakt, že postupne som prestala krémovať mladšiu dcérku každý deň a po 2 dňoch sa opäť vrátila suchá pokožka a škriabanie. Takže odvtedy si už dávam pozor a minimálne ráno alebo večer dcérku preventívne nakrémujem. Pokožku má stále miestami drsnejšiu, ale verím, že aj to sa časom zmení a postupne sa jej zjemní. 

A ešte jeden postreh na záver - počas testovania sa u dcérky objavili vedľajšie účinky. Začala sa pýtať na nočník 👏 Či to súvisí s LIPIKAR prípravkami, to neviem, v každom prípade však tento vedľajší účinok oceňujem 👌☺️

Ďalšie pozitívum som zistila pri balení na zimnú dovolenku 🙂 LIPIKAR Duo nahradilo všetky krémy, sprcháče a kozmetiku pre deti. 

Veľká vďaka #konik_testuje za možnosť vyskúšať toto skvelé duo a tiež za milú knižočku o zaspávaní. Ak sa pýtate, či investovať do tejto kozmetiky, moja odpoveď znie: "Určite áno, vrelo odporúčam. Za pokus to stojí." 

#test_larocheposay2 

#sleepikar

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli