berry59
24. jún 2021
84 

Ako sa skrášliť s kozmetikou od trend IT UP!

Prajem krásny deň!

V prvom rade, by som sa chcela veľmi pekne poďakovať tímu Modrý koník za možnosť vyskúšať si testovanie značky trend IT UP. Priznám sa, ani som nedúfala, že z množstva žien si vyberú práve mňa. 

Túto značku z dm Drogerie som nepoznala. Používala som iba „svoje" overené značky. O to viac som bola zvedavá, aké bude testovanie.

Hneď, ako mi balíček dorazil, som neodolala a vyskúšala rúž na pery WATERDROP LIP COLOR. Milo ma prekvapil, ako jednoducho sa nanáša, pery zanecháva hebké a krásne ich zvýrazní. Za mňa je hlavne farba TOP!!!

Pre mňa sa veľkou novinkou stala sada tieňov na obočie EYEBROW SET, s ktorou som sa stretla po prvý raz, keďže ja používam iba klasické ceruzky na obočie.

Pomocou skoseného aplikátora sa veľmi jednoducho nanášajú. Paletka obsahuje dva odtiene, bledší a tmavší, takže podľa nálady, akú máte, si ich môžete striedať. Majú púdrovú a vodeodolnú textúru, preto obočie vydrží krásne a upravené po celý deň.

Samozrejme, k upravenému obočiu patria aj upravené oči. Bola som zvedavá na túto maskaru na riasy EYEPPEARANCE MASCARA VOLUME & CURL. Stala sa z týchto výrobkov číslom jedna. 

Mám svoju obľúbenú maskaru, už ani neviem presne povedať, koľko rokov. Na mihalnice si potrpím, takže tromfnúť ju dá určite námahu, ale tejto sa to podarilo. Už na prvý pohľad, keď som ju otvorila a videla aplikátor, som si pomyslela, že bude super. A nesklamala! Dodá mihalniciam objem a krásne ich vytočí. A čo je najlepšie, cenovo je veľmi dostupná pre každého. Je z rady lacnejších, ale zato mne sa osvedčila.

Je čas na make up ROSY TOUCH.

Ako každé ráno po kávičke a rannej hygiene, prichádza na rad líčenie. Make-up sa nanáša veľmi dobre, obsahuje vyživujúci kolagén pre hydratáciu pleti. Pleť je po ňom svieža a pôsobí prirodzene. Priznám sa, že som naklonená ku viac krycím make-upom.

Make-up výborne zafixuje kompaktný púder Skin supreme, ktorý je hodvábne jemný bez lesku. Tvár je upravená do matného vzhľadu. Za mňa hneď po maskare top produkt. 

Ku letu bezpochybne patria aj upravené nohy s letnými lakmi na nechty v modrej (č.368) a oranžovej (č.372) farbe.

Laky DOUBLE VOLUME & SHINE pekne zvýraznia nechty a ich výsledný efekt je ultra lesklý. Pre mňa je veľké plus, že rýchlo zaschnú. 

Každej z nás sa občas na tvári objaví nechcená vyrážka alebo začervenanie. Preto, ako takú „prvú pomoc", nosím v kabelke korektor. 

Môžem sa naň spoľahnúť, pretože je vysoko krycí a schová každú nedokonalosť a začervenanie. Určite by nemal chýbať v žiadnej ženskej kabelke. 🙂

V baličku boli samozrejme aj očné tiene až v 6 farbách.

Oceňujem výber zemitých farieb a zároveň krásne balenie očných tieňov Color Circuit. Veľkým plusom je prevedenie matných a trblietavých odtieňov. Určite sa hodia na každú príležitosť, aj bežný deň. Pre mňa to bola príjemná skúsenosť otestovať tiene, pretože ja tiene takmer vôbec nenosím, a ani som až doteraz žiadne doma nemala 🙂

Paletka rozjasňovačov na tvár je ďalší skvelý produkt z radov značky trend IT UP. Po make-upe mnou určite najpoužívanejší výrobok. Opäť krásne pastelové farby, ktoré zvýraznia a rozžiaria tvár. Pleť pôsobí sviežo a upravene. 

Na záver by som sa chcela poďakovať za spoluprácu so značkou trend IT UP! Bolo príjemné nájsť si trocha času len pre seba, vyskúšať nové produkty, cítiť sa upravene a sebavedomo. Obrovským plusom tejto značky je cenová dostupnosť a, po mojej skúsenosti si dovolím tvrdiť, aj kvalita.

Dopriala by som takúto možnosť určite všetkým ženám!

Krásny zvyšok dňa!

#test_dm30  #recenzia #skusenosti_trenditup

👌😻👏 Perfect 👌

24. jún 2021
berry59
autor

Ďakujem 🥰

24. jún 2021

Začni písať komentár...

Odošli