bionke
19. jún 2018
432 

Pocit luxusnej čistoty s pracím gélom Savo

Dlho som sa nezapojila na koníku do testovania a aha vybrali ma na testovanie pracieho gélu Savo, akurát som si písala na zoznam „kúpiť prášok na pranie“, takže mi to prišlo celkom vhod.

Bežne používam pracie gély na pranie (ja to aj tak stále volám prášok). Mám rada pracie gély pre ich intenzívnu vôňu a jednoduché použitie. Stačí naliať trochu gélu do rovnakej priehradky, ako sa dáva prášok, gél však môžete tiež naliať priamo do bubna práčky. Prípadne kombinovať oboje. Na rozdiel od prášku sa vždy dokonale rozpustí a nehrozia zvyšky prášku na vypranej bielizni.

Od pondelka ako som Prací gél Savo dostala som prala už asi 15x. Najskôr som ho otestovala na bielom pri 40tke.

Môj obľúbený vankúšik bol po vypratí žiarivo biely a krásne voňaví, prala som bez aviváže, a po 7 dňoch vankúšik stále vonia.

Oprala som aj Miuškinu obľúbenú mačičku (najlepší lapač prachu, vid foto) aj tá vyšla z práčky krásne čistá a voňavá.

Prací gél Savo si poradí aj s vecami zo škôlky a školy mojich princezien. Mamičky školákov asi vedia o čom píšem. No ale poďme k mojim pocitom z prania. Po otvorení práčky zacítite záplavu luxusnej vône. Bielizeň po vytiahnutí z práčky bola na dotyk jemná, a to bez pridania aviváže. Milo ma prekvapilo, že vôňa vydržala do druhého dňa aj na nosenom oblečení. Navyše bez použitia aviváže bielizeň neelektrizovala. Vďaka šetrnému praniu na nízku teplotu, dôslednému rozdeleniu bielych a farebných kusov oblečenia a špeciálnemu praciemu gélu na bielizeň získate aj po desiatke pracích cyklov stále rovnako intenzívne farebnú bielizeň. Tento prací gél tomu rozhodne pomôže, perie na jednotku.

Výhody pracieho gélu Savo:

  • Atraktívna cena
  • Príjemná dlhotrvajúca luxusná vôňa
  • Odstráni staršie zaschnuté škvrny
  • Mäkká bielizeň
  •     Bez nutnosti používania aviváže

Za mňa určite odporúčam a kupujem ďalšie balenie 🙂

#test_savo a #recenzia

Začni písať komentár...

Odošli