16 / 81

    Zuzi, uz vies, co cakate? 🙂

    28. dec 2012

    @luculiik este nie, ak bude dobre otocene tak za dva tyzdne by som mala vediet

    28. dec 2012

    @borabora11 Tak drzim palceky, lebo ten nas stale nie a nie ukazat az na morfologickom 3.12. vytrcil pipika 🙂 no najskor ritku, ale nechal si dohovorit a potom sa zacal uz vytrcat... juuj veselo bolo na tom ultrazvuku. Maly chcel stale chytat ten ultrazvuk ako ho pani doktorka pozerala, stale jej pred to daval ruky a chcel to chytit 🙂 to bude vesely a odvazny chlapcek 🙂

    28. dec 2012

    @luculiik ja idem na ten morfologicky 9.1. tak tam sa uvidi. Mozno ti chcel maly zakyvat. A ako si na tom? Uz lepsie?

    28. dec 2012

    @borabora11 tak drzim palceky, nech je malicke v poriadku a nech sa dozviete pohlavie. Nam to potvrdili na milion percent a o tri dni na to mi moj gynekolog robil velky UTZ a tiez povedal, ze urcite chlapec. Tam aj pipika vystreloval :D Kyvat nie... cisto nahanal hlavicu toho ultrazvuku 🙂 Chcel sa hrajkat 🙂 Tak bolievaju ma neskutocne krize, ked varim alebo upratujem. Musim strasne vela oddychovat a som prave po antibiotikach. Lekar mi dal po troch mesiacoch krvi v moci antibiotika, lebo som mala strasne vela bakterii a 20.teho som mala konecne dobre vysledky, ale uvidime 7meho, ci sa to vratilo. Zevraj to budem mat chronicke. Kazde dva tyzdne mam poradnu u lekara, kedze som PN takze ma dost kontroluju a uz chodim aj na tehu cvicenie a precvicuje prave moja sestricka od gynekologa, takze ma uz velmi dobre pozna a je neskutocne mila a zlata. Aj predporodnu pripravu mam u nej. Strasne to leti. Uz som za polovicou siesteho mesiaca 🙂 a vy ste v poriadku?

    28. dec 2012

    @luculiik budem ti drzat palce aby vysledky dobre dopadli. My sme na tom dobre, u nas co je materske centrum tak tam robia kurzy pre rodicov az od 22.tyzdna a ja som v 19. tak este cakame. Cvicit som este nezacala. Uz som sa na to pytala lekarky a povedala mi nech pockam do toho morfologickeho ultrazvuku. Citim sa dobre, musim si zaklopat. Aj vysledky mam dobre. Takze v robote makam jak srob.

    28. dec 2012

    @borabora11 Tak ti 9teho drzim palceky. My sme uz v 25tt. To cvicenie je fajn. Je to take relaxacne 🙂 a uz teraz dohovaraj babatku, nech sa na morfologickom pekne ukaze.

    28. dec 2012

    @luculiik dakujem, si zlata. Dohovorim mu

    28. dec 2012