Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, predavam dva kupony na profesionalne fotenie (deti, tehulky, svadby a portrety). Je to tato akcia http://www.shopcity.sk/team/Vychytavka-6625-Fot... Ja som kupila viac kuponov a nevyuzijem vsetky. Ak ma niekto zaujem tak piste.

    Baby z Bratislavy ak cestujem s malym kocikom autobusom, a maly ma 8 tyzdnov, potrebujem nejaky listok na kocik a maleho?

    Dnes ma nas maly Danielko svoje prve meninky. Spolu sme to oslavili a dostal kopu hraciek 🙂

    Babulky sme v 37. tyzdni a podla biometrie mame 3230 gramov

    Potrebujem poradit. Vcera som sa bavila s mojim porodnikom o zazmuvneni. Povedal mi, ze so zazmluvnovanim je u neho trocha problem, lebo ze v nemocnici na Antolskej je od pondelka do piatku a cez vikendy je mimo SR (byva totiz v Brne). Dalo by sa ho zazmluvnit ale tak, ze by sme porod museli naplanovat a vyvolal by mi ho v case ked bude v nemocnici. Co by ste spravili na mojom mieste? Nechali si vyvolat porod skor alebo to nechali na prirodu (ktora by mohla zacat fungovat napr. cez vikend ked tam doktor nebude)?

    Velky ultrazvuk mame za sebou. Som v 32. tyzdni a maly ma 1890 g.

    Nema z vas niektora na predaj knihu Krevní pouto od autorky Patricia Briggs? Zhanam.

    Musim pochvalit mojho manzela. Dnes som dostala kyticu ruzi, ktoru mi kupil k valentinovi. Vraj dnes dostal v kvetinarstve krasne ruze, tak mi kyticu kupil uz dnes.

    Baby 111 dni mi hlasi do porodu 🙂

    Baby vcera sme objednali kocik v Brendone. Maju tam kopu veci od cumlov az po kociky. Velmi sme boli spokojni. Venoval sa nam taky mlady predavac s vytrhanym obocim. Bol mily ochotny a prijemny. Vsetko nam vysvetlil a poukazoval. Tak ochotneho a prijemneho predavaca som uz dlho nezazila. Vrelo odporucam.