Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Inštalácia programu Manžel
    Problém:
    Milá technická podpora!
    Minulý rok som aktualizovala program Milenec 5.0 na program Manzel 1.0 a zistila som spomalenie celého procesu, hlavne v aplikácii Kvetiny 3.5 a Sperky 2.0, ktoré pritom v programe Milenec 5.0 fungovali bezchybne. Navyše program Manzel 1.0 odinštaloval niektoré veľmi dôležité aplikácie, ako napríklad Romantika 9.5 alebo Osobne pozornosti 6.5 a sám si nainštaloval nežiaduce aplikácie, ako je Futbal 5.0 alebo Hokej 3.0 . Taktiež aplikácia Rozhovor 8.0 je nefunkčná a pri spustení aplikácie Upratovanie 2.6 celý systém, skolabuje. Skúsila som aplikáciu Rypanie 5.3 , aby som tieto problémy odstránila, ale nepomohlo to.
    Čo mám robiť?
    Zúfalá.

    Odpoveď:
    Vážená Zúfalá!
    Uvedomte si, prosím, že program Milenec 5.0 patrí do príslušenstva Hry, zatiaľ čo program Manzel 1.0 je operačný systém. Prosím zadajte povel myslelasomsizemamilujes.html a skúste si stiahnuť aplikáciu Slzy 6.2 . Taktiež nezabudnite aktualizovať aplikáciu Vina
    3.0 . Program Manzel 1.0 by mal potom automaticky aktualizovať aplikácie Sperky 2.0 a Kvetiny 3.5 . Majte však na pamäti, že zneužívanie vyššie uvedených aplikácií môže zapríčiniť, že sa Manžel 1.0 zmení na program Podrazdeneticho 2.5 alebo Pivo 6.1 . Pozor! Program Pivo 6.1 je veľmi zlý program, ktorý si sám nainštaluje aplikácie Prdenie a hlasne chrapanie Beta . V žiadnom prípade neinštalujte program Svokra 1.0 , do Vášho systému by sa dostal vírus, ktorý by postupne prevzal nad celým systémom kontrolu!
    Taktiež sa nesnažte znovu nainštalovať program Milenec 5.0 . Ide o nepodporovanú aplikáciu a jej inštalácia zrúti program Manzel 1.0 .
    Zhrnutie:
    Manzel 1.0 je výborný program, má však limitovanú pamäť a nové aplikácie sa nenaučí jednoducho. Možno by ste mali zvážiť zakúpenie podporného softvéru na zväčšenie pamäte a výkonu. Odporúčame programy Varenie 3.0 a Zvodnabielizen 7.7 .
    Veľa šťastia!
    Vaša technická podpora