Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Dievčatá snazilky, ale aj tie čo vás trápia ženské problémy, ako mykóza, bolestivá menštruácia, skúšali ste tiande bilinne vložky ? Môžem len odporučiť..mne teda pomohli ☺️ vy máte aké skúsenosti ?

    bytcanka10
    8. dec 2020    Čítané 36x

    Nadpis článku

    Dievčatá prosím Vás 🙏🙏🙏 zľavový kupón do mall ?? 🙏🙏 Neviete ? 

    Dievcata...nezabudnite si uplatniť pri ročnom zúčtovaní alebo podaní daňového priznania aj III pilier, ktora ho využíva a prispieva si na doplnkové dôchodkové poistenie Vráti sa Vám nejaká korunka. II pilier sa už tento rok uplatniť nedá.

    Som tu už nejaký rok, aj keď v podstate som len citatelka, určite nie pisatelka 😉 Baby sem dávajú to čo uznaju za vhodné, a čím sa chcú pochváliť, ukázať. Nie som ten typ čo rype a píše negatívne komentare. Keď niekto, ale chce poradit...poradím..Ale niektoré tu čakajú ako slipeky na dvore, nie aby pochválili, poradili alebo radšej len precitali a šli dalej, ale aby napísali nejaký akože wau komentar, ktorý má zhodiť, nastrtovat nejakú diskusiu a mysli si, že je akože vtipná a budú s toho jej komentára nadšene aj ostatne. Tej dotyčnej osobe to môže prísť ľúto, každá má inú povahu..niektora to berie viac osobne, iná je flegmatik. Buďte k sebe tolerantné, prajte si a nezavidte.

    Ahojte, rada by som sa opýtala, či niektorá s Vás mala niekedy pohyby v brušku aj keď nie je tehotná. Mám úplne pohyby už pár dni v brušku, také kopančeky, viditeľné až na na povrchu ako keby ma kopalo dieťa. Stretli ste sa už s tým? Ďakujem

    Ahojte, chcem sa opýtať nechodíte na trhy na Ukrajinu..či sa tam fakt oplatí ?