Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    chillinka_ali
    9. júl 2017    Čítané 233x

    Testíček dm

    🐝

    Kde sa vzal, tu sa vzal

    Kuriér k nám zaklopal

    Doniesol nam balíček

    Od dm-ky na testíček

    Hneď sme kukli čo tam dali

    Testovat sme sa ponahlali

    Veď je to náš koníček,

    Robiť pre vás testíček 🙂 🐝🐝🐝

    Veľmi sme sa potešili keď mňa a môjho čmeliačika vybrali na testovanie dm produktov. Teda, viac som sa tešila ja, keďže Martinko má iba pol roka a ešte nevedel do čoho ide.

    Najviac sme sa potešili z podbradníčkov, plienok, opaľovacích krémov a porciovaču mlieka (hoci priznám sa dlho som si myslela že je to krabička na rôzne dobroty na cestu 🙂 a keďže nedávam umelé mliečko, tak aj to budeme využívať na rôzne mňamky 🙂 )

    K testovaniu sme dostali:

    Babylove BIO ochutená pramenitá voda
    Keď som videla fľašu, prvé čo mi napadlo, že nebudem dávať pot drobcovi sladkú vodu aj keď je od 4.m ale musím povedať, že ma milo prekvapila, že vôbec nebola sladká ako som očakávala, proste ovocná šťava vo vodičke 🙂 Ale keďže chcem drobca držať ešte na čajíku a vode tak som dopila ja a musím povedať, že určite kupum niekedy aj sebe lebo je to skvelé od smädu 🙂

    Babylove BIO jablko, čierne ríbezle, baza

    Džúsik bol síce od 1r ale Martinko neodolal a ochutnal (prvýkrát pil cez slamku, ale hneď pochopil ako na to a veľmi si pochvaľoval 🙂 ) Tiež ma potešilo, že to nie je klasický sladký krabičkovy džúsik ale iba jemnunko sladká vodička.

    Babylove BIO ovocné čipsy od 4.r

    Tak na toto bol Martinko ešte maličký, predsalen bez zubov sa ťažko papá, ale mne chutili, lahodné, chrumkavé a zároveň jemnučké, že sa na jazyku rozpustili 🙂 Boli dosť sladké ale ja ako milovník všetkého sladkého som si pochvaľovala 🙂

    Babylove maslové špaldové keksy od 1r.

    Na totoje Martinko tiež ešte malý, ale ja som okoštovala. Hneď po otvorení ma omámila úžasná maslová vôňa. Keksíčky majú pekný tvar, rôzne zvieratká, ale boli málo sladké, čo si myslím, že je pre deti super. Len môj mlsný jazyk je už zvyknutý tak na cukor, že sa mu málilo 😀

    Babylove jednorazové podbradníky 

    Vec presne pre nás, začíname papať, a teda je papanie všade naokolo keďže musíme rukou zatláčať papanie a potom si masírovať bruško, nožičky a aj ocka pretierať takže to máme všade.

    Najskôr ma prekvapilo upínanie podbradníčka, u jednorazových čo som mala sa zozadu zlepili dokopi tie časti podbradníčku ale túto sa prilepili na ramienka, čo bol problém. Doma zvykneme byť len v plienke, a teda papať polonahí, lebo nemusím tak prepierať oblečenie, len sa okúpeme, a takto som mu musela raz prilepiť nálepky na hole ramienka 😀 Ale zvykli sme si, len keď dopapá, je krik, kým ho ešte aj vyzlečiem.


    Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom 

    Super balenie v krabičke, nevyschnú a je to veľmi praktické. Vreckovky sa mi zdajú trochu suchšie oproti utierkam čo som mala doma, ale inak čo sa týka jemnosti a vône, nie je čo vytknúť a určite si ešte také kúpim 😉


    Babylove porciovač mlieka

    Skvelaaaa vecička, keďže UM nepijeme, tak tam dáme jabĺčka, pikóty a iné ovocie, keď niekam pôjdeme. Porciovač má krásny dizajn a veľa priečinkov. Veľmi sa z neho teším.



    Babylove detská športová fľaša

    Fľaštičku sme ako jedinú ešte nepoužili, keďže na to ešte nemáme vek. Ale odložila som ju a už teraz sa na ňu tešíme. Je krásna, veľmi ho zaujímala a chcel ju hneď okusovať, je pekne ľahučká, takže z nej sa veľmi tešíme.

    Babylove plienky na plávanie 7 – 13 kg 
    Super, super, super. Presne toto sme potrebovali Martinko ako veľký milovník vody bol uplne nadšený. Len bohužiaľ, vzhľadom na to, že su užšie, tak väčšinou lakal, keď som mu ich obliekala. Ale pekne udržala čo mala a nenaboptnala ako raz, keď sme sa kúpali v klasickej plienke a vážila asi 2kg 😀

    Len niekedy som mala problém roztrhnúť bok pri vyzliekaní, keď som ho držala jednou rukou a druhou som chcela trhať 😀 Ale to je len mojou nešikovnosťou a hlavne stačilo by ho položiť a trhať dvomi rukami.

    Sundance Kids sprej na opaľovanie s karoténom, OF 30
    Úžastna konzistencia, krásne sa sprej rozotieral a nádherne vonia, takže keď ho minieme, tak určite kúpime ďalší. 



    Sundance Kids mlieko na opaľovanie, OF 50 

    Je hustejšie, takže sa horšie rozotiera ale to je bežné pri vyšších faktoroch. Tiež krásne vôňa ale viac sa mi páčil sprej, vďaka jednoduchšiemu rozotieraniu. Ale zas Martinkovi sa viac páčilo toto balenie, a preto sa ho aj pokúšal spapať.


    Ďakujeme za túto skúsenosť, že sme mohli testovať, užili sme si to a hlavne viem, že keď budem niečo potrebovať, na dm sa môžem splahnúť.

    #test_dm11
    Takuto skvelú nadielku sme dostali od DM a púšťame sa do testovania 😀
    Už sa tesíme hlavne na plienocky do bazéna 👏

    Ahojte prosím neviete ako sa vola strom s takýmito haluzkami - podlhovaste matne listy a haluzka do červena zafarbená? kvitne vtedy ako lipa na bielo a včielky nám doniesli med aj z tychto stromov ale neviem najst ako sa volaju . ďakujem moc pekne