Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    clea9
    7. jan 2011    

    Nevie mi niekto povedat kedy ma meniny Timea ? Skusal uz niekto z vas podat navrh na zaradenie cudzieho mena do nasho kalendara? Dikes 🙂

    Kto mi odpovie, ci je bezpecna cesta lietadlom ked ma dieta 6 mesiacov...hm....

    ..dnes mame uz 13 dni a pozorujeme veci okolo.. 🙂

    Tak vsetkym, co mi hadali chlapceka s hrdostou oznamujem, ze 7.7.2010 sa mi narodilo dievcatko..mala Timejka 3.040 gramov a 49 cm 😉 S pozdravom hrda maminka.

    7 dni 7 dni bez mamy sme 7 dni.....kedy pride posledny..?? 🙂)

    8 dni a vcera poradna naposledy 🙂

    Zajtra opat poradna...bude uz posledna...?? 🙂

    Uz len 11 dni....bojim bojim, ale tesim tesim 🙂

    Dnes som prisla na to, ze ja mam vlastne termin o dva dni skor, co je uplne super 🙂

    Myslim ze ta materska mi prospieva...take "jarne" upratovanie som uz dlho nerobila. :D

    Uz len 17 dni a budeme traja 🙂

    Uz len 22 dni..... 🙂

    Uz len 26 dni do porodu...to uz nejako vydrzime 🙂

    clea9
    23. apr 2010    Čítané 0x

    Ako rastieme .

    Ahojte, tak vsetko sa to udialo dna 12.10. oslava mamkinych 50 narodenin a tak...no a vtedy sme zasadili aj male semienko, ktore sa mi krasne uchytilo v makkuckej postielke maternice. Vraj prve tri mesiace su najhorsie, ale ja som si to vobec este vtedy nepripustala, takze som sa ani tak nesledovala a nestresovala, aj ked je pravda, ze ma obcas rano napinalo, no vsetko sa da predychat a zapit poharom cerstvej vody 🙂 Ziadne odpadavcky a ani nic podobne, len mi strasne vadilo pit cajik, ktory som dovtedy tak zboznovala a tiez mi nevonala ani avivaz na pradlo...hm zvlastne.  Druhy trimester lavou zadnou, to bolo skor take obdobie stastia 🙂 a premyslania co a ako, ale ved to poznate..a sup..ani som sa nenazdala a som v tretom trimestri. Nejako to uz zacina na mna doliehat. Pribrala som neuveritelnych 11 kg :-O a citim ze to ma vplyv na moje nohy ( hlavne rano, ked na poslednu chvilu uhanam do roboty ) a tiez aj na kostrc ( ked sedim 8 hodin v praci ) no a potom take bezne veci ako nemotornost, bolesti okolo pupka, a tak.. ale vsetko sa da zvladnut. Na prcka sa tesime aj ked nevieme ( a nechceme vediet ) ci to bude chlapcek alebo dievcatko. Bude to krasne prekvapko pre nas vsetkych.