1 / 1

    Ja to mám, celkom fajn je to, ale keď mám cesto blbej konzistencie, tak mi to padá z toho valca.

    8. nov 2016

    @jena17 no presne to sa mi stava aj na bežnom valci mam ešte taky starši dreveny širši a dost blbo sa mi to robi myslela som že je toto šikovnejšie takže už by si si to nekupila?

    8. nov 2016

    @danka275 dani vyskusaj na trubicky zo samrol budu sice male ale rovno do ust

    8. nov 2016

    Mamina robila na poharoch 🙂

    8. nov 2016

    Ja som robila tiez na tych samrolavkych a to je tom, take jednohubky a detom sa to lubi. Kolegyna robi, nemam odskusane, na 7 dcl zavaraninovom pohari.

    8. nov 2016

    @danka275 keď mám tuhšie cesto, tak je to ok.chce to nájsť ten správny spôsob. Ale už by som to asi nekúpila.

    8. nov 2016

    mňa by asi odradilo, že sa to pečie len po dva kusy

    8. nov 2016

    Ja mám a som spokojná. Cesto robím podľa ich receptu, je podľa mna veľmi dobre

    8. nov 2016

    @lucka_ke no a ja to takto robim po kuse strašne zdlhave

    8. nov 2016

    @kattie1982 a na tych samrlonovych davas viac kusov na plech? a tie zavaracie pohare neprasknu teda asi nie ked niekto aj zavara v trube dava na to alobal?

    8. nov 2016
    8. nov 2016

    Robievam na velkych poharoch a super 🙂

    23. máj 2017