Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Všetkým prajeme 366 dní zázrakov, 52 týždnov lásky,každý den zdravie, nekonečne vela hodín štastia, každú sekundu s milovanou osobou vždy dôvod na radost a úsmev neustále 🙂 P.F. 2020.

    Baby zaujima ma osobna skusenost pečatenie trvalych zubov- stoličiek detom 9rokov+.Ano nie? Dobra vec, zbytočnost?Dakujem.

    Baby neviete prosím kde majú takéto boxy s tým levom Kupovala som ho už dávnejšie a neviem si spomenúť kde. Je super lebo sa mi zmesti pod posteľ.

    Ta príroda je tak krasna a uzasna.... Kiez by sme si ju viac vážili.

    (7 fotiek)

    Kočky prosím vas kto aký admin tu rieši neoprávnenie hodnotenie a urážanie v bazári. Ďakujem.

    Konečne po xy rokoch naša spoločná rodinná fotka

    Ja👧 a môj najlepší kamarát 🐶

    Kočky tie čo mate Prima banku mate k účtu dve platobne karty? Poprípade v ktorej je to štandard bezplatne ta VUB ma už začína naozaj štvať 👎.

    Všetkým Lenkám a hlavne ten našej malej krpani prajem všetko len to najlepšie hlavne vela zdravíčka, usmiatych bezstarostných dni a od septembra skvelý štart do škôlky. 😍❤👍🙏

    Ako ma čitanie zmohlo 😉 aneb #marec #mesiac_knihy

    Jej konečne po xy rokov pozitine a negativne hodnotenia všimli ste si aj vy? Ja som teraz davala po dlhej dobe, super konečne sme boli vyslišane určite to bude viac prehladne 😘

    Kočky nemá niekto toto vyskúšane na sebe či to naozaj zaberá na mihalnice? Eyelash booster predáva sa to v lekárni.

    Kočky nemá niekto doma kto s tým cvičí už dlhšie, zaujímajú ma hlavne rezencie, spokojnosť za tu cenu? Je to posilňovač gymbrit wonder care smart. Zvažujem kúpu.

    Všetkým prajeme krásneho Silvestra a do Nového roku 2017 všetko len to najlepšie hlavne vela zdravia, šťastia, lásky, každý den s úsmevom na perách a rok plný lásky.

    Všetkým Davidkom, oslávencom a v neposlednom rade aj mne 😇 prajme všetko len to najlepšie hlavne vela zdravia, šťastia, lásky, splnených snov a vždy dôvod na úsmev 😉. Všetkým zo ❤ ďakujeme za milé blahoželania a prania.

    testujeme zimnú bundu @zuzu1000 darček je super ďakujem ešte raz Lenuška je v nej krasna

    Za 8dni Lenka odplienkovaná šikulka moja teším sa konečne super správa po veľmi dlhej dobe. Takéto obyč. veci sú najkrajšie.

    Ma niekto toto doma odskúšane v praxi oplatí sa investovať do toho, značka tescoma? Ďakujem

    Tak toto sa môže stat len mne 😨. Vvyliať skoro celú aviváž do WC, ako vôňa super 👍 cítim to až v kuchyni len dúfam, že som neodpálila čističku.

    AJedna staršia fotka ked Lenka nebola ešte na svete Davidko asi 4roky peckova mikina odložena pre nu 🙂.

    A toto bolo podlá mňa top ako živý.

    My dne na výstave lega v Bratislave.

    Lenuška ❤ dnešným narodeninám všetko len to najlepšie nech si stale také vysmiate slniečko ako doteraz.🎂🐶

    Nezvyknem sem davat fotky malej ale toto som musela odfotiť pohoda, klud a chrapkanie, tie deti sú tak na žožratie keď spinkajú.

    Tak to dcerka dnes spravila kym som zabalila jeden baliček podotýkam veci som mala nachystane a dala som ich dala len do plastovej obálky. Zlatý Davidko keď bol v jej veku.🙂

    danka275
    3. okt 2012    Čítané 0x

    Byt ženou je užasne 🙂

    Skopirovanie neviem od koho ale stoji to zato si to prečitat, svata pravda, Bohu dik.

    Aki su ti drobci vynaliezavy. Včera maly schoval zubnu kefku do kuchynskej linky, pre včerom maca do mojej skrine a večer pred tym moje spodné pradlo do manželovho nočneho stolika.