Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Nemate niekto typ na dobry psychotriller ,kludne i starsi?

    danka54
    17. nov 2017    Čítané 147x

    Lyžička zdravíčka denne

    Koncom októbra som sa komentárom zapojila do výzvy na MK ohľadom testovania Möller’s Omega 3 rybieho oleja z Nórska. Keď mi o pár dní prišla správa, že som bola vybraná ako jedna z 10 mamičiek na dvojtýždňové testovanie,veľmi som sa potešila, kedže zdravotný stav mojich detí je dosť zlý. Časté choroby spôsobujú, že sú častejšie doma ako v škole. Skúšame všetko možné, tak som si povedala, že ublížiť nám to nemôže.

    Kuriér nám 30.októbra doručil balík, kde boli štyri fľaštičky rybieho oleja. Dve rybičkové a dve s citrónovou príchuťou. Tak sme sa mohli pustiť do testovania.

    Dcéra si vyberala podľa obrázka, takže "rybičkovo -ovocný " u nej vyhral. Po prvom ochutnaní zostala prekvapená olejovou konzistenciou, kedže doteraz bola zvyknutá skôr na sirupček. Ale na druhý deň si olejček sama pýtala a tak je to dodnes. Užíva ho raz denne po obede. Pred každým užívaním ho ovoniava, lebo podľa nej vonia ako žuvačka a tie ona teda môže.

    So synom to bolo horšie. Predsa len skoro puberťák, musí všetko najprv ofrlflať. Po ochutnaní oboch si vybral ten citrónový.

    Dcérka si ho natoľko obľúbila, že si ho nosieva na víkendy k babke. Je to prvá vec, ktorú si balí do kabelky.

    Priaznivé účinky oleja:

    • Imunita- vitamíny A a D prispievajú k správnemu fungovaniu imunitného systému
    • Činnosť srdca- EPA a DHA prispievajú k správnej funkcii srdca 
    •  Mozog - DHA prispieva k udržaniu srávnej funkcie mozgu
    •  Zrak - DHA a vitamín A prispievajú k udržaniu dobrého zraku

    Pár tipov ako si spríjemniť užívanie oleja:

    • Najlepšie chutí vychladený
    • Olej môžete nakvapkať na kúsok pečiva, alebo piškóty
    • Pri deťoch funguje "opačná psychológia". Treba dať olej najprv celému zvyšku rodiny a uvidíte, že nakoniec ho bude chcieť i dieťa.

    Dva týždne je krátke obdobie na to, aby som vedela posúdiť či olej funguje ako má, ale stihli sme si vytvoriť návyk na pravidelné užívanie a určite budeme pokračovať, kým sa neminú zásoby. Je dostupný aj u nás v lekárni, takže keď sa osvedčí, určite budeme kupovať ďalej. Pri poslednej návšteve nám ho farmaceutka núkala ako novinku na posilnenie imunity, ale dcérka na ňu len zazrela a povedala:"Aleee teta, veď nám presne taký istý poslal MODRÝ KONÍK!!!!"

    #test_mollers Sme prekvapené super zložením tohto oleja👍

    (2 fotky)

    #test_mollers Práve nám kuriér priniesol balíček a púštame sa do testovania.Ďakujeme💝

    (2 fotky)

    Máme za sebou rozlúčku so škôlkou.

    Moje deťúrence-moje všetko❤

    (5 fotiek)