1 / 1

    ak sa zapojím do súťaže a vyhrám kupón na donášku. Bude mi nákup o dovezený aj v prípade, že k nám Tesco donáška nechodí?

    31. máj 2016

    @liwka Ahoj, v tom prípade ti pošleme bežnú poukážku, ktorú môžeš využiť v Tesco predajni.

    31. máj 2016

    @daska_tesco Ďakujem za odpoveď a ak by som sa opýtala, kedy sa bude rozširovať mapka donášky? táto služba ma potešila už v začiatkoch, je to fakt super vec- najmä pre takých, ako sme my- na koho sa žiaľ zabúda. A to sú ľudia žijúci v obciach. Kým sme žili v meste, obchody sú tam bežne do 22:00, dokonca dlhšie, takže nebol problém kedykoľvek ísť nakúpiť. No bývame na dedine, tu je obchod jeden, má obmedzené otváracie hodiny, nenájdem tam všetko to, čo by som potrebovala. Službu Tesco potraviny domov by som veľmi ocenila, keďže momentálne som PN a nemôžem odísť z domu, o chvíľu budem mať novorodenca, s ktorým nákupy tiež nebudú sranda...Prepáč za výlev, viem, že s tým asi veľa neurobíš, no naozaj by som/a myslím, že nie som sama, ocenila, keby sa čo najskôr rozšírila možnosť dovozu nákupu na celé územie.

    31. máj 2016

    @liwka Ahoj 🙂 nové lokality na donáškovú službu ešte nie sú ešte sfinalizované. Ale stačí, ak sa predregistruješ a emailom ťa upozorníme, keď službu spustíme v tvojom okolí: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...

    31. máj 2016

    @daska_tesco ďakujem, tam už som dávno. Tak snáď sa emailu dočkám. Prajem pekný večer a veľa spokojných zákazníkov 😉

    31. máj 2016