Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Na Facebooku prebieha dražba ručne maľovaných výrobkov v prospech jednej chorej mamičky, odo mňa sú tam tieto tričká za nízke vyvolávacie ceny. Vydražiť sa dajú do konca týždňa. (veľkosť 122 a 110)

    Baby, prosím Vás, kde nájdem vianočné rozprávky so slovenským dabingom? Chceli by sme nejakú pozrieť online, ale všade ich vidím len v čestine. Ďakujem!

    Maľované tričko veľkosti 116 a maľované body veľkosti 86 - venujem ich do charitatívnej dražby na Facebooku. Ak by ste mali záujem, kliknite si na link v komentoch. Zatiaľ Vám viem pripojiť iba na to tričko. 🙂 Na body asi zajtra. Aukcia začína dnes.

    (2 fotky)

    Baby, prosím Vás, celovečerná rozprávka Včielka Maja existuje aj so slovenským dabingom? Našla som len český. Ďakujem!

    deanse
    Správa bola zmenená    9. nov 2021    

    Dievčatá, kupovali ste sedací vak pre deti? Malí majú 9 rokov. Mám kúpiť "normálny" ako pre dospelých alebo odporúčate skôr menší? Koľko rokov taký vak vydrží? Ďakujem!

    Toto mnou maľované tričko som ponúkla do charitatívnej aukcie na FB stránke Čo dokáže mama. Výťažok z predaja 350 ručne vyrobených produktov bude venovaný malinkému chorému dievčatku. Oplatí sa tam nakuknúť, kopec krásnych vecí.

    Nakreslila som jednu uličku v Šali suchým pastelom. 🙂

    Keď ja tak strašne rada kreslím mačky (perokresba z vlastnej fotky):D

    Maľované kamene

    Ahojte! Prosím Vás, keď objednávate oblečenie z Nextu, detské čísla sú väčšie, ale ako to je s pánskymi vecami? Tiež sú väčšie? Ďakujem!

    Moja obľúbená perokresba

    Len tak, z hlavy.

    Hádam vidieť nejaký pokrok 😀 (jedna z mojich prvých a posledná moja práca)