detskeplavanie
12. mar 2014

Apríl: Víkendový pobyt s detským plávaním v Demänovskej Doline

Milí rodičia.

Chceli by sme Vás pozvať do Relax Hotel FIM ktorý prešiel kompletnou rekonštrukciou a modernizáciou svojich služieb. Je situovaný priamo v srdci Demänovskej doliny, ktorá je jednou z najkrajších a turisticky najzaujímavejších dolín Slovenska, na jej konci sa vypína majestátny najvyšší vrch Nízkych Tatier - Chopok.
Všetky izby sú vybavené minibarom, farebným TV prijímačom so satelitným príjmom ale aj príjmom rozhlasových staníc, telefónom, kúpeľňou so sprchou alebo vaňou, zabudovaným sušičom vlasov a WC. Pri voľbe dvojlôžkovej izby je možnosť výberu lôžok manželských alebo oddelených.
Stravovanie je zabezpečené formou polpenzie alebo plnej penzie priamo v hotelovej reštaurácii. Raňajky sú podávané formou švédskych stolov (studená a teplá kuchyňa, šaláty, nápoje, pomazánky, müsli, slané a sladké pečivo, káva, mlieko, čaj, ovocie, čerstvá zelenina a iné). Obed a večera je výber z menu s možnosťou vegetariánskej a diétnej stravy. K príjemnému oddychu a posedeniu slúži hotelová kaviareň s krbom so širokým výberom nápojov a kokteilov.
Termín pobytu: 11.4. - 13.4. 2014 /piatok – nedeľa/
Miesto pobytu: Relax Hotel FIM Demänovská dolina 26 032 51 Slovakia
Cena pobytu : 190 eur pre 2 dospelé osoby a dieťa do 6 rokov s plnou penziou
Cena zahrňuje:
 - Ubytovanie pre 2 dospelé osoby na 3 dni /2 noci/ s plnou penziou
- Deti do 6 rokov Zadarmo
- Deti nad 6 rokov príplatok  40 eur
- Pobytovú taxu a parkovanie
- 4 lekcie baby plávania /doobeda, poobede/
Ostatné doplnkové služby
Pre spríjemnenie stráveného času sú v ponuke hotela nasledovné aktivity a služby, ktoré sú poskytované bezplatne resp. s minimálnym poplatkom.
    free wifi - zdarma
    internetový kutik s počítačmi - zdarma
    fitnes centrum - zdarma
    sauna
    biliard
    stolný tenis - zdarma
    detský kútik
    spoločenská a kongresová miestnosť s kapacitou cca. 50 osôb
    recepcia - recepčná služba je k dispozícii non stop - poskytuje predaj doplnkové a základného drogistického tovaru, suvenírov, kopírovanie, faxovanie, kancelárske služby, zapožičiavanie spoločenských hier, sprostredkovanie ďalších služieb ako sú kone, výlety do okolia a pod., wifi internet zdarma.
    Počítačová herňa - Playstation 2 , XBOX, Nintendo WII, - zdarma
Rezervácie :
info@DetskePlavanie.sk
mob. 0915/ 698 042 a 0905/ 808 909
číslo účtu: 2118934457/0200 VUB

Milí rodičia,
na víkendový pobyt s detským plávaním v Demänovskej doline nám ostávajú posledné voľné izby. Neváhajte a čím skôr si zarezervujte pobyt.

https://www.modrykonik-pro.sk/catalog/vendor/de...

18. mar 2014

Začni písať komentár...

Odošli