detskeplavanie
18. jan 2015

Marec: Víkendový pobyt s Aqua Baby Clubom v luxusnom golfovom rezorte hotela International****

Milí rodičia,

pripravili sme si pre Vás ďalšiu neprekonateľnú ponuku s našim Aqua baby clubom Vodní Čerti v prekrásnom prostredí Vysokých Tatier a tentokrát Vás pozývame do Veľkej Lomnice.

Hotel International**** je súčasťou golfového rezortu vo Veľkej Lomnici a poskytuje kvalitné a komplexné služby nielen golfistom počas celého roka. Elegantný, štýlový a vďaka svojej polohe priamo na golfovom ihrisku aj jedinečný hotel.

Výhľad na tatranské končiare je prakticky odvšadiaľ: z priestranného lobby baru s krbom, galérie s mini knižnicou, reštaurácie, letnej terasy, z izieb, konferenčných miestností a aj priamo z bazéna a wellness centra.

Izby sú vybavené TV prijímačom s rádiom a satelitným príjmom, telefónom, pripojením na internet, balkónom a minibarom. Vybrať si možno izbu s výhľadom na golfové ihrisko alebo na Lomnický štít a časť hrebeňa Vysokých Tatier. Všetky izby sú nefajčiarske.

Pre hostí poskytujeme raňajky formou bufetových stolov, bezplatné pripojenie na internet, bezplatné parkovisko, neobmedzený vstup do wellness centra, kde sa nachádza vonkajší bazén, vnútorný bazén s protiprúdom a vírivou vaňou, parná, suchá a infra sauna a posilňovňa. Obed, večeru, či občerstvenie počas celého dňa si možno vybrať z bohatého jedálneho lístka buď formou menu alebo a lá carte.

Termín pobytu:  20.3. - 22.3.. 2015 /piatok – nedeľa/

Registrácie: http://www.detskeplavanie.sk/pobyty-s-detmi-na-slovensku/vikendovy-pobyt-s-aqua-baby-clubom-v-lux...

Miesto pobytu: www.international.sk/

Facebook: www.facebook.com/events/797865356928448/

GPS: 49° 08´13´´ N, 20°20´23´´ E

Cena pobytu:  260 eur pre dve dospelé osoby a dieťa do 6 rokov bez nároku na stravu a lôžko na 3 dni /2noci/ s polpenziou zahŕňa:

*ubytovanie v dvojlôžkovej izbe s možnosťou prístelky
*polpenzia formou bufetu / výber z menu
*piatok, sobota a nedeľa lekcie plávania
*monitorované parkovacie miesto
*pripojenie na internet, wi-fi
*miestny poplatok

Benefity pre Vás:

Hostia ubytovaní v hoteli International**** majú nárok na 35% zľavu z aktuálnej ceny poplatku za golfovú hru „green fee“.

Miesto pobytu:
Hotel International****
Tatranská 754
059 52 Veľká Lomnica
Slovensko

Rezervácie:
info@DetskePlavanie.sk
mob. 0915/ 698 042 a 0905/ 808 909
číslo účtu: 2118934457/0200 VUB

OZNAM: v prípade ak potrebujete pre Vaše dieťa postieľku alebo stoličku, tak Vás poprosíme aby ste si ich zabezpečili sami.

Začni písať komentár...

Odošli