detskeplavanie
14. apr 2014

September: Pobyt s detským plávaním v hoteli Remata***

Horský hotel Remata*** je situovaný v malebnom prostredí, obzvlášť príťažlivým pre milovníkov prírody, turistiky a lyžovania. Nachádza sa medzi Kremnickým pohorím a pohorím Vtáčnik. Patrí medzi najmodernejší horský hotel v danej oblasti a ponúka komfort pre rodinnú dovolenku ako aj kongresové či teambuildingové akcie.

K dispoziícii zakázníkom je nové relaxančné centrum so saunovým svetom ( infra-suchá-parná sauna ) a vnútorným bazénom s vodnými atrakciami ( vírivka, vodopád a protiprúd - teplota vody 29-32stC). Taktiež k dispozícii zákazníkom je služba maséra, ktorý Vám spraví medovú masáž, masáž chodidiel, reflexnú masáž ako aj klasickú celkovú a čiastočnú masáž.

Súčasťou hotelového areálu je aj letné kúpalisko ( vhodné aj pre teambuildingové aktivity ), bowlingové centrum s nočným barom a taktiež tenisový kurt. Za zmienku stojí aj to, že hotel sa nachádza tak povediac "v srdci prírody". Zo všetkých strán je obkolesený krásnou prírodou. Pobyt si môžete spríjemniť vychádzkami do prírody, posedením pri krytom ohnisku alebo s hrou s deťmi na naších preliezačkách a pieskovisku.

Horský hotel Remata ponúka komfortné novovybudované izby a apartmány. K dispozícii je 35 dvojposteľových izieb v troch kategóriách (Business, Lux a Standard) s možnosťou jednej alebo dvoch prísteliek. Pre náročnejších klientov ponúkame štúdio s kuchynkou, dvojizbový apartmán štandard, dvojizbový rodinný apartmán, mezonetový apartmán s terasou a  3- izbový delux apartmán. 

Všetky izby a apartmány sú vybavené TV, rádiom, minibarom a vlastným sociálnym zariadením + ďalším dodatočným vybavením podľa typu izby či apartmánu. Hostia môžu taktiež využiť bezplatnú wifi zónu v salóniku a v kongresovej sále. Maximálna kapacita hotela vrátane prísteliek je 112 lôžok. V prípade väčších akcií vieme zabezpečiť aj prenájom súkromných apartmánových domčekov ( max. vo vzdialenosti do 50m od hotela ), ktoré majú štandard hotelových izieb. Kapacita hotela by sa tým pádom zvýšila až na 140 lôžok.

Termín pobytu: 12.9. - 14.9. 2014 /piatok – nedeľa/

Miesto pobytu:  http://www.hotel-remata.sk/
Facebook: https://www.facebook.com/events/684836324888830/

 Cena pobytu : 190 eur pre 2 dospelé osoby a dieťa do 6 rokov s plnou penziou

 Cena zahrňuje:
- Ubytovanie pre 2 dospelé osoby na 3 dni /2 noci/ s plnou penziou
- Deti do 6 rokov Zadarmo
- Deti nad 6 rokov príplatok  40 eur
- Pobytovú taxu a parkovanie
- 4 lekcie baby plávania /doobeda, poobede/

- suchá sauna po plávaní

- detský kútik pri reštaurácii s možnosťou sledovania rozprávok

Horský hotel Remata ponúka hosťom širokú paletu služieb, ktoré vyplnia Váš voľný čas. Atrakcie hotela si užijú nie len dospelí ale aj detičky.

Počas celého roka je pre hostí otvorené Bowlingové centrum s bowling barom. K dispozícii sú okrem dvoch bowlingových dráh aj biliard, stolný futbal a šípky a plne vybavený detský kútik. Bowlingové centrum je zároveň ideálnym miestom pre firemnú diskotéku či karaoke.

Počas slnečných dní je k dispozícii v areáli hotela viacero detských atrakcií ako aj široká ponuka športového vyžitia. Pieskoviská, preliezačky, hojdačky, tenisový kurt s umelou trávou, dva stolnotenisové stoly, nohejbalové ihrisko, volejbal a mnoho ďalších služieb si môžete vychutnať priamo v hoteli.

Adresa: 

https://www.google.sk/maps/place/Hotel+Remata/

 Rezervácie:
info@DetskePlavanie.sk
mob. 0915/ 698 042 a 0905/ 808 909
číslo účtu: 2118934457/0200 VUB

OZNAM: v prípade ak potrebujete pre Vaše dieťa postieľku alebo stoličku, tak Vás poprosíme aby ste si ich zabezpečili sami.

Začni písať komentár...

Odošli