Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    dominika7990
    9. dec 2018    Čítané 275x

    Bi-Oil výrobok pre celú rodinu

    Raz na MK som zbadala, že sa hľadajú rodinky na testovanie oleja Bi-Oil. Zo zvedavosti som si link otvorila a zistila nové informácie o ňom. Vedeli ste o tom, že Bi-Oil môžu využívať nielen tehotné a ženy po pôrode na strie, ale že sa dá použiť na jazvy, vrásky a zrelšiu, či suchú pleť?

    Ja nie, a preto som ho používala prvé tehu len na bruško a vtedy sa mi naozaj overil. Napriek vraj veľkému brušku som nemala ani jednu striu  (otázky sestričiek v nemocnici: "Keeeej vy čakáte dvojčatá?” Nie našťastie to bolo len jedno.) a keďže mi počas testu Bi-Oilu akurát začalo bruško znova rásť, mám muža, ktorý tie strie má namiesto mňa, ale zo cvičenia a malú šinterku, na ktorej ho môžem tiež vyskúšať, sme sa prihlásili do testovania.

    Začíname testovať 🙂 

    To, že Bi-oil každému z nás z rodiny vonia asi nemusím ani písať. Má takú príjemnú nevtieravú vôňu, ktorá ani mne ako tehulke neprekáža 🙂 

    Bi-oil a ja

    Bola som mu verná aj prvé tehotenstvo a budem určite aj toto ďalšie. Natieranie Bi-oilom je pre mňa už taký maznací rituál s bábätkom v brušku po druhýkrát. Stretávam sa s názormi, že ho ženy používali a aj tak strie mali. No ja osobne sa s týmto ich názorom nejak nestotožňujem. Ako viete, že keby ste ho nepoužívali, nemáte ich viac? Ja som prve tehu bola bez strii a naozaj dúfam, že aj toto tehu tak dopadne aj vďaka Bi-oilu. Ak nie, nehádžem flintu do žita a natieram sa naďalej, kedže už viem, že ich Bi-Oil dokáže naozaj zjemniť. 

     Bi-Oil a muž

    Neviem ako váš muž, ale ten môj sa rád natiera, keďže už od malička má problémovú pleť. Takže testovaniu Bi-Oilu sa potešil a poctivo natieral. Výsledok: Celkovo je s ním spokojný. Strie a Jazvy nezmizli úplne a ani nezmiznú na čo upozorňuje aj sám výrobca, ale vidieť, že sú jemnejsie, menej výrazne a aj farba sa akoby zjednotila. Jediné čo mu vadilo bol fakt, že ihneď po natretí sa nemohol vyvaliť do postele. No nebolo to nič hrozné, kedže do pár minút sa olej vstrebal. 

    Foto PRED a PO používaní Bi-Oil

    Foto PRED a PO používaní Bi-Oil

    Bi-Oil a svokra

    Tá sa tiež z neho tešila a používa ho stále. Vrásky su menej výrazné a pleť má hebkejšiu, jemnejšiu a pružnejšiu. Čo je plus na Bi-Oil je fakt, že ho stačí troška a malé balenie čo používa iba na tvár má dodnes. 

    Foto PO a PRED používaním Bi-Oilu

    Bi-Oil a dcérka

    Mám malú skoro dvojročnú šinterku, čiže pády bývajú u nás dosť často. Na nej som ho použila na kolená a však natierať som začala až po tom ako už vznikli tvrdé chrasty a vysledok super lebo žiadne vyrazné jazvy jej neostali. Skusila som ho u nej aj na červené drsné flaky na stehnách, ktoré nás trápili nejakú dobu a krásne jej to zosvetlilo a zjemnilo už po pár dňoch. 

    Záver nášho testovania 

    Všetci sme s ním boli spokojný a v našej rodine si našiel využitie úplne u každého 🙂 A ďakujem MK a BI-OIL-u za možnosť pripojiť sa k testovaniu 🙂 

    dominika7990
    Správa bola zmenená    13. sep 2018    

    V pondelok nám prišiel balíček a už sa tešíme celá rodina na testovanie 😍 Vedeli ste o tom, že Bi-Oil môžu využívať nielen tehotné a ženy po pôrode, ale dá sa výborne využiť na jazvy, vrásky a zrelšiu, či suchú pleť? Ja nie a preto som ho používala prvé tehu len na bruško a vtedy sa mi naozaj overil. Napriek vraj veľkému brušku som nemala ani jednu striu 😍 ( otázky sestričiek v nemocnici: ,,jeeeej vy čakáte dvojčatá?” Nie našťastie to bolo len jedno 😅 ) sama som zvedavá ako dopadne toto testovanie 🙂 dúfam, že cela rodina budeme prijemne prekvapený. Do testovania som zapojila seba, muža, dcérku Améliu a svokru 😉 #test_bioil2