V internetovom obchode www.drefkohracky.sk, máte možnosť si pozrieť krásne a zaujímavé VIDEÁ k niektorým hračkám. ...a budete mať lepšiu predstavu čo nakupujete.

    Využite ZĽAVU, ktorú sme pre vás pripravili na vybrané produkty. Ušetríte 5 -10 % z pôvodnej ceny.

    Milí DreFkovci!
    Pripravujeme pre vás NOVINKY. Opäť to budú zaujímavé a nápadité drevené hračky od Hape. Nezabudnite sledovať www.drefkohracky.sk. Už čoskoro vám dáme vedieť. Juj ale sa teším, sú fakt parádne🙂

    AKCIA!!!
    Zľava na drevené domčeky pre bábiky -10%. Platí do 14.5.2014. Viac na www.drefkohracky.sk

    AKCIA!!!
    Pre registrovaných záujemcov na www.drefkohracky.sk je možnosť 3% zľavy z objednávky.

    drefko_hracky
    25. apr 2014    Čítané 0x

    Ocenenie pre Chodítko – Autíčko

    Chodítko – Autíčko

    V januári 2014 testovali mamičky-čitateľky časopisu Naše Deti (Vores Born), čo je najväčší a najstarší dánsky magazín pre rodičov, vybrané drevené hračky. Drevené chodítko – Autíčko – od Hape si absolútne získalo ich priazeň a porazilo ostatné drevené hračky od známych výrobcov (BRIO, KIDS WOOD, IKEA...). Mamičky v hodnotení vyzdvihli najmä jeho bezpečnosť, stabilitu a rôznorodosť doplnkov, ktoré v deťoch podnecujú vnímanie a zvedavosť. Viac na http://www.drefkohracky.sk/p/190/choditko-auticko

    drefko_hracky
    31. mar 2016    Čítané 12x

    Drevené a edukačné hračky - DreFko hračky

    V internetovom obchode www.drefkohracky.sk nájdete drevené edukačné, kreatívne hračky a hračky a hry vyrobené z bambusu. Hračky sú nielen zábavné, ale taktiež podporujú rozvoj motorických schopností dieťaťa.
    Kvalitné, bezpečné a odolné drevené hračky od najväčšieho výrobcu drevených hračiek na svete, ktoré sa nevyhadzujú, ale posúvajú z generácie na generáciu! Tradičné hračky z netradičného bambusu. To je Hape, ktoré Vám ponúkame prostredníctvom DreFko hračky.

    O Hape

    Hape – spoločnosť založená v Nemecku v roku 1986 – je jedným z najväčších výrobcov kreatívnych drevených hračiek na svete. V roku 1995 presunuli svoju výrobu do Číny.

    Výroba zohľadňuje minimalizáciu dopadov na životné prostredie a maximálnu efektívnosť. Hape pri výrobe používa trvalo udržateľné materiály: Kompletný rad bambusových hračiek využíva špeciálne vlastnosti tohto vysoko obnoviteľného materiálu. Plastové časti sú zase dostatočne odolné na to, aby sa nevyhadzovali, ale posúvali z generácie na generáciu.

    Celý výrobný proces – od návrhu dizajnu cez výrobu, dodanie až po rozbalenie zákazníkom – je orientovaný na globálne myslenie a zodpovednosť voči ekológii. Svedčí o tom napríklad certifikát od neziskovej organizácie FSC (Forrest Stewardship Council), ktorý dokladuje, že Hape podporuje myšlienku zodpovedného manažmentu voči svetovým lesom.

    Všetky výrobky pritom spĺňajú prísne medzinárodné normy kvality a bezpečnosti krajín, ktorým sú určené. Okrem toho získali nasledujúce certifikáty:

    ICTI Certificale 2011,
    CCIB Certificate,
    ISO 14001,
    ISO 9001-2008v,
    FSC Certified.

    Hape verí, že budúcnosť začína detstvom a patrí deťom. Hračky sú preto určené predovšetkým im, a to tak, aby inšpirovali k hre, učeniu sa a skúmaniu sveta, v ktorom žijeme, a aby dbali na vývoj detských schopností.

    Zaujímavosťou tiež je, že spoločnosť Hape je úzko napojená na miestne a globálne komunity. Vybudovala školy a poskytuje príležitosti na hranie a učenie mnohým deťom a ich rodinám. Hape v súčasnosti buduje vzdelávacie centrum Early Childhood, v ktorom sa okrem iného zameriavajú na environmentálny rozvoj, výskum bambusu a ďalších prírodných zdrojov.

    Trvalo udržateľný rozvoj, vzdelávanie, ekológia, inovácie, kreativita a zábava. Hape Toys.