Vážený priatelia a známi,

    dovoľujem si Vás osloviť s prosbou o poskytnutie 2% z daní do Nadácie ADELI, a zaslať v našom mene (Martina Dugasová, 19.7.2012) Vaše doklady , prípadne poslať nám a my to tam pošleme (doklad o zaplatení daň.priznania a o poukázaní 2%), takýmto spôsobom naša 3,5 ročná Martinka Dugasová, získa peniaze na to, aby mohla ísť na rehabilitačný pobyt do ADELI centra a Vás to nič nestojí.

    Dcérka je 3,5 ročné dievčatko šikovné a inteligentné ako všetky detičky v jej veku, jediný problém je , že má slabé (hypotonické nožičky)- zaostáva v hrubej motorike, prejde max 500m, po schodoch a plošinke nevie prejsť. Príčina je neznáma nakoľko má všetky vyšetrenia negatívne a všetci lekári sa zhodujú v tom, že intenzívna rehabilitáciu ju "z toho dostane".
    Vkladáme veľkú nádej do centra ADELI - kde využívajú kozmickú medicínu cez proprioreceptori , pobyt stojí veľa, ale vďaka takejto pomoci, môžeme nazbierať peniaze na celý pobyt.

    Aby ste mali predstavu prečo potrebujeme túto Vašu pomoc, ktorá Vás nič nestojí, 2 týždne rehabilitácie v ADELI centre bez ubytovania a stravy stoja 3016 eur.

    Takýmto spôsobom 2% z dani by sme mohli Martinke vyzbierať peniaze na to aby mohla ísť na tento pobyt, po ktorom by mohla behať ako ostatné detičky.
    Darcami 2% môžu byť fyzické ale aj právnické osoby (firmy môžu rozdeliť 2% pre viac nadácií).

    Prípadne sa dá darovať peniaze cez darcovskú zmluvu cez APPA.

    Ďakujeme za Vašu pomoc, či už poukázaním 2% alebo oslovením niekoho z Vášho okolia

    S pozdravom
    Martinka a Kristína Dugasové