Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, vy tu viete vždy super poradiť. Našla som toto, nieje to nejaký pochybný eshop? Nejako sa mi to nepozdáva, nepoznáte to? Ďakujem.

    Dobrý deň, prosím o radu. Kúpili sme pracku so sušičkou LG. Zatiaľ sa mi nepodarilo vysušiť prádlo, aby bolo úplne suché. Fakt už neviem, kde robím chybu. Neviete poradiť, aký program nastaviť, len na sušenie? Ďakujem.

    Dobrý, neviete mi prosím poradiť, ako veľkostne sedia pánske tričká TOMMY HILFIGER. Ďakujem

    Ahojte, objednala som tovar so zaslaním do zasielkovne. No medzi tým som tovar objavila za lepšiu cenu v obchode. Môžem tovar neprevziat, nebude to pre mňa problém? Za info ďakujem.

    edita18
    Správa bola zmenená    2. máj 2022    

    Dobrý deň, prosím, môžete mi poradiť? Pri doručení balíka Z Česka - zásielkovňou, akú adresu mám panej poslať - napísať,moju domov, alebo nejakej zásielkovne? Vyzerám síce ako blbec- nevzdelanec, ale ešte nikto mi takto balík neposielal, tak som z toho jeleň. za info a radu ďakujem.

    Dobrý deň, neviete mi prosím poradiť, kde kúpim lepidlo na kamienky, flitríky, čo sa lepia na tričko? Nemám ani potuchy , kde to v akom obchode hľadať. Ďakujem

    Dobrý deň, neviete prosím poradiť? Starká má byť prijatá do doma dôchodcov a potrebuje PCR test 24 hod. Ako to funguje, treba ju objednať, alebo stačí len prísť bez objednania napr. s výmenný lístkom od lekára? Ďakujem.

    Ahojte, neviete náhodou, či v Humanicu vrátia peniaze za kabelku, ktorú som dostala včera a nepáči sa mi, či si musím vybrať iný tovar? Ďakujem.

    Dobrý deň, nemá niekto návod k týmto hodinkami? My sme ho niekde zapatrošili 😒 Ďakujem.