37 / 503
    mliečna pšenov kaša s kuskami jahod, jablka a posypané lieskovými orieškami a goji

    Mnam, ak Ta pekne poprosim, prezradis mi recept tak trocha podrobnejsie? Dakujem

    11. sep 2015
    elly753
    autor

    @eva1122 pšeno dobre prapláchnut horucou vodou a uvarit v mlieku,,,do hotovej kaše som popučila zopár jahod a ostené som dala len navrch aj s orieškami a goji
    - presný postup ako variť pšeno - Pšeno má veľmi široké využitie. Aj keď ste ho možno doteraz nevyskúšali, určite si nájde miesto aj vo vašej kuchyni. Akým spôsobom ho teda pripravovať? Najprv ho dôkladne umyte a sparte vo vriacej vode (2 – 3 krát). Následne prepláchnite studenou vodou, nechajte odkvapkať a uvarte v jeden a pol násobku osolenej vody alebo v mlieku. Varením sa jeho objem viacnásobne zväčší, preto si pripravte dostatočne veľkú nádobu na jeho prípravu. Netreba ho variť dlho, stačí na to približne 15 minút.🙂

    11. sep 2015

    @elly753 dakujem pekne, hlavne za tu pripravu psena. ♡♡♡

    11. sep 2015
    elly753
    autor

    @eva1122 nie ej začo,,, ja som to prvýkrát nevedela,, a som to len uvarila,, a bolo to nie dobre,,, zaklad je to riadne to rpeplachnut horucou vodou 🙂 potom je to mnaaamkové 🙂 chutí aj same o sebe tak jemne orieškovo 🙂

    11. sep 2015