Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    🎃 moje 2 tekvice 🎃

    fergiea
    9. jún 2019    Čítané 264x
    Image title

    Kvalitné detské oblečenie, no predsa Kuniboo

    Naše testovanie oblečenia značky Kuniboo skončilo a tak môžem zhrnúť svoje dojmy a ukázať Vám svoj pohľad na kúsky, ktoré sa nám podarili zakúpiť.

    Keď nás vybrali na testovanie, veľmi som sa tešila. Nabehli sme do Kauflandu a hľadali regál s oblečením Kuniboo. Našli sme časť, kde boli posledné kúsky za výpredajové polovičné ceny, čiže radosť o to väčšia, že toho nakupim viac.

    V našom košíku pristáli rôzne kúsky a to dlhé nohavice, ponožky, plátenky, sandálky, tielka, trenky, tričká s dlhým rukávom, teplákové legíny. Doma sme všetko oprali a začalo sa testovanie.

    Nohavice ma zaujali na obrázku strihom, ale v skutočnosti boli príliš široké na nášho Paťka. Čo je však veľké plus, maju regulovateľný pás, čiže sa pekne prispôsobia aj malému brušku.

    Ponožky sa u nás derú každý deň a držia, s nimi som veľmi spokojná.


    Ešteže sa počasie konečne umúdrilo a tak sa už nosia aj plátenky a sandálky. Oceňujem, že sú perfektne pohodlné pre detské nôžky.

    Tielka sme skúšali, na svoje číslo boli príliš úzke a dlhé, čo môjmu synovi prekážalo a vyzliekal ich. Materiál je však príjemný.


    K trenkám dodám iba toľko, že po prvom praní sa začali oboje párať, tak uvidíme, koľko nosení vydržia.


    Tričká s dlhým rukávom mame kuniboo už po niekoľký raz a s nimi som maximálne spokojná vždy. Prežijú aj sušičku, malý mi ich vždy dlho ponosí a su stále aj po viacerých praniach ako nové.

    Teplákové legíny mame prvýkrát a som spokojná, na brušku malému držia super, u nás sa používajú na spanie, ako spodny diel pyžamka.


    Ešte dodám, že veľmi rada nakupujem synovi aj mikinky od Kuniboo, tie su perfektné, krásne motívy a su nezničiteľné.

    Takže ak chcete kvalitné oblečenie za prijateľnú cenu, skúste Kuniboo. Oblečenie je vyrobené z biobavlny bez použitia škodlivín a šetrné k detskej pokožke. My budeme určite aj naďalej nakupovať kúsky tejto značky a teda odporúčam vám vyskúšať a uvidíte, že sa ľahko stane vašou srdcovou záležitosťou ❤️