gab1sol
7. júl 2017
499 

Dm testovanie. Ako sme skúšali/neskúšali dm produkty.

Značku dm poznám už od čias, kedy som navštevovala základnú školu. A to už je pár rokov. Potichu som sledovala takmer všetky testovania na MK, ale keď prišla príležitosť vyskúšať detské produkty, neváhala som a zapojila som sa. Veď odkedy máme našu Peťku, návštevy v dm sa u nás stali pravidlom. 🙂 A tak sa k nám dostal balíček plný produktov.

Na úvod sa však musím priznať, že obvykle kupujem iné, konkurenčné značky, takže aj keď som značku babylove poznala, takmer všetko bolo pre mňa novinka. A teraz už samotné “testovanie”:

Opaľovacie krémy Sun Dance pre deti OF30, OF50

Balík obsahoval dva opaľovacie krémy - jeden s rozprašovačom a ochranným faktorom “30”, druhý s ochranným faktorom “50”. Keďže ja silný faktor nepoužívam, testovačom bola moja polovička s našou malou láskou. Manžel vyskúšal OF30 (samozrejme, ako milujúca manželka som mu ochotne natrela chrbát 🙂 ) a konečne neprišiel od vody spálený (hlavne ten chrbát 😀 ). Silnejším faktorom, OF50, som natrela Peťku, aj keď kvôli jej veku som sa ju snažila takmer stále držať v tieniku.

Verdikt - odporúčam. Oba sú ľahko roztierateľné, neostávajú mastné, biele fľaky, sú vodeodolné a naozaj krásne voňajú. Určite ich beriem aj na letnú dovolenku k moru.

Babylove plienky na plávanie

Tieto plienky sme veľmi testovať nemuseli, lebo ich dôverne poznám. 🙂 Peťka “pláva” už od svojich 2 mesiacov, aj keď sa nehoda nikdy nestala (a to chodíme do bazéna min. raz za týždeň), nechcem riskovať. Preto plienky na plávanie sú neoddeliteľnou súčasťou našej výbavy.

Verdikt - odporúčam, ale mám jedno “ale”… Možno je to Peťkinými bucľatými stehienkami, ale pri týchto plienkách sa neriadim kilami uvedenými na obale, ale vždy som kupovala o číslo väčšie a dnes sme už na veľkosti L (sú od 12kg, čo Peťka ešte ani nedosiahla). Aj tieto plienky sme posunuli nášmu mladšiemu susedovi. 🙂

Babylove sensitive vlhčené utierky s pantenolom

Aj keď sme ich pri prebaľovaní nepoužívali, nakoľko Peťke veľmi nesadli, doma sme ich mali stále. Máme psíka (trošku väčšieho, labradora 🙂 ), ktorý je s Peťkou kamarát, ona ho rada kŕmi, keď sa akože nepozerám, on ju za to rád oblizuje, takže ich spotreba je u nás vysoká… A odkedy sa snaží Peťka papať samostatne (a okrem úst jedlo často skončí aj na nose, na líčka, občas aj na čele), používam ich aj po jedení… (áno, Peťka dodržiava hygienu a umývame ju nielen utierkami, ale aj vodou a pravidelne sprchujeme 🙂 ).

Verdikt - odporúčam, najmä tie s tým boxom (v predaji aj bez boxu), pretože nevyschnú ani po dlhšom čase, kedy nie sme pár dní doma.

Babylove jednorazové podbradníky

Podbradníky sme taktiež nemuseli testovať. Dostala som sa k nim náhodne, keď začala papať prvé príkrmy, bola veľká sranda s úsmevom pľuť mrkvu na mamu a my sme išli na týždeň za tatinkom do Bratislavy. A ako to býva pri balení, na pár vecí som zabudla. Medzi nimi bol aj podbradník. Aby nebola celá zababraná, kúpila som v dm tieto podbradníky. Super vec, najmä ak s dieťatkom cestujete.

Verdikt - odporúčam najmä na cesty.

Babylove maslové špaldové keksy a Babylove BIO ovocné chipsy

Keksíky mali u Peťky obrovský úspech, keďže ona takéto maškrtky veľmi, veľmi rada… 🙂 A že sú zdravé, špaldové, tak to je ďalšie plus. Ovocné chipsy som skúsila ja, nakoľko sú odporúčané až od 4 rokov. Musím priznať, že som čakala niečo iné, nijako ma neoslovili, zdáli sa mi bez chuti, akoby som žula polystyrén.

Verdikt - sušienky vrelo odporúčam, chipsy odo mňa dostávajú STOP.

Babylove porciovač mlieka

Doma sme mali porciovač od konkurencie, ale keby som sa dostala skôr k tomuto, nebola by som proti. Dá sa využiť nielen ako porciovač mlieka - v našom prípade sme ho použili na keksíky a ovocie. A aj keď mliečko Peťka pije už len pred spaním, občas sa stane, že jednu dávku potrebujem mimo domu. A práve v tomto sa mi viac páči dm porciovač, keďže jednotlivé nádobky sa dajú použiť aj samostatne.

Verdikt - odporúčam všetkými desiatimi.

Babylove detská športová fľaša

Jediný produkt, ktorý sa nám nepodarilo otestovať. Ale už teraz sa teším, keď pri našich potúľkach na bicykli budeme obe vybavené krásnymi fľašami - ja tou svojou a Peťka tou krásnou s medvedíkom čistotným od dm.

Verdikt - neviem posúdiť, nakoľko je určená pre deti 18+ a Peťka ešte nevie piť z tohto typu fľaše.

Babylove BIO ochutená pramenitá voda a Babylove BIO jablko, čierne ríbezle, báza

Ochutenú vodu Peťka vyskúšala, nezaujala, vypila som ja a z krabičky so slamkou sa stala skvelá hračka na rozvoj jemnej motoriky… 🙂 U nás viac frčí čistá voda. Na testovanie ovocného nápoja sa podujal tatinko. Takže citujem: “Na to, že to je BIO, neprišlo mi to ako BIO. Síce s chuťou jablka, ale bolo to úplne jemné, až umelé.” Navyše podľa upozornenia na etikete nápoj obsahuje sacharidy, ktoré pri zvýšenej konzumácii môžu viesť k vzniku zubného kazu (áno, toto upozornenie je napísané na etikete nápoja, ktorý je určený pre deti 4M+).

Verdikt - neodporúčam, toto nebudú veci, ktoré v budúcnosti budeme nakupovať v dm.

A moje/naše testovanie je na konci. @konik_testuje, ďakujem, že som sa mohla zúčastniť testovania produktov spoločnosti dm a dúfam, že svojim testovaním som oslovila aspoň pár mamičiek, ktoré pri najbližšej návšteve predajne siahnu aj po produktoch Babylove. Ja tak určite urobím. 🙂

Gabika

#test_dm11

To sa kde da testovat??

8. júl 2017

Začni písať komentár...

Odošli