gab1sol
27. aug 2018
271 

Testovanie dm vol.2 - náš druhý letný balíček.

Tak ako minulý rok, aj tento rok sa nám pošťastilo otestovať letný balík produktov Balea z dm Drogerie Markt. (pozn. recenziu na prvý balíček zameraný skôr na produkty BabyLove nájdete v mojom blogu https://www.modrykonik.sk/blog/gab1sol/article/dm-testovanie-ako-sme-skusali-neskusal-6e05m1/)

A ako som si našla aj minulý rok pár kúskov, ktoré kupujem doteraz, aj tentokrát ma niektoré produkty naozaj oslovili. Takže pekne odzačiatku.

Balea osviežujúci sprej.

Vodu v spreji doma poznáme, najviac využívame čistú, bez vône, ale občas kúpim aj nejaký ten voňavý. Skvelo osviežia počas horúcich letných dní… A malé deti (aspoň naša dvojročná) má z toho náramnú zábavu. 🙂

Verdikt - odporúčam - sprej vodu rozpraší na mikrokvapky, takže pokožka po aplikovaní nie je mokrá, len príjemne schladená.

Balea guľôčkový dezodorant s vôňou kvetov

Je to dezodorant, takže žiadne zázraky nečakajte (ako pri antiperspirantoch). Krásne vonia, ale práve kvôli tomu, že to je deo, tak velmi dlho nevydrží. A čo bolo pre mňa veľkým mínusom, že nechával škvrny na tmavom oblečení

Verdikt - neodporúčam - radšej ostanem verná sprche a antiperspirantu.

Balea telové mlieko

Telové mlieko s vanilkou a rebarborou sľubuje sladkú vôňu a sviežosť. Sladkosť spĺňa, tá je naozaj intenzívna, ťažká, na leto až veľmi. Preto je podľa mňa ťažké dosiahnuť sviežosť.

Verdikt - neodporúčam - vôňa bola pre mňa ťažká, až nepríjemná. A navyše mlieko sa nie najlepšie rozotieralo.

Balea Fuss balzam na nohy

Svojou vôňou mi pripomenul saunový svet z kúpeľov, kde sa miešali vône z parných saun a vonných olejov. Balzam sa dobre zorotiera a na pokožke zanecháva jemný film. Ak sa prinútim (keďže som si nohy predtým nenatierala), tak ho začnem používať pravidelne.

Verdikt - odporúčam - najmä pre tých, ktorí majú suché nohy.

Balea krém na ruky

Z tohto krému mám zmeišané pocity. Je dosť mastný a veľmi dlho sa vstrebáva, ale je určený pre suché ruky, tak asi to tak má byť. Vôňa exotického ružového pomela je celkom príjemná a osvieži počas letných dní.

Verdikt - (ne)odporúčam - ak máte ruky suché, je to správna voľba.

SUNDANCE sprej na opaľovanie s karoténom, OF 15

Verdikt - odporúčam - aj keď škoda, že nie je na výber viac OF.

Balea gel na holenie

Aj keď v lete preferujem skôr epiláciu, gel na holenie mám doma vždy. A poslednú domu kupujem len značku Balea. Viem, že každá pokožka reaguje inak, ale mne sa na ňom páči, že tú moju nedráždi. A vôňa broskyne a citrónu je príjemná.

Verdikt - odporúčam - vhodný aj pre citlivú pokožku.

Balea suchý šampón na vlasy

Verdikt - neodporúčam - na trhu sú aj lepšie suché šampóny.

Balea MEN sprchovací gél 3v1

Keďže ide o mužský produkt, tak citujem: “Neohúril, ale ani neurazil.” Čo však manželovi vyhovovalo, že je to 3v1, keďže uprednostňuje minimum produktov.

Verdikt - neutrálny.

Babylove plienky na plávanie

Asi sa budem opakovať, ale babylove plienky na plávanie poznáme, už dávno kupujeme. Oproti tým starším, sú mäkšie a pružnejšie, vďaka čomu sa lepšie naťahujú.

Verdikt - odporúčam - veď aj preto som im ostala verná aj pri druhej dcére.

Babylove osuška s kapucňou

Doma ich máme viac a určite aj túto zaradíme do pravidelného uživania, keďže je hebká a dobre saje vodu.

Verdikt - odporúčam.

SUNDANCE detský sprchovací gél a šampón po opaľovaní 2v1

Voči tomuto produktu mám len jedinu výhradu - keďže malá je bublinkový maniak, trošku mi vadilo, že nerobí v kúpeli viac peny, ale inak super a krásne vonia. 🙂

Verdikt - odporúčam - nielen pre drobcov.

A moje/naše testovanie je opäť na konci. @konik_testuje, opäť ďakujem, že som sa mohla zúčastniť testovania produktov spoločnosti dm. Opäť som objavila nové veci. Tentokrát ma nie všetky oslovili, ale našla som si aj nových favoritov. Tak teda, ja aj naďalej ostávam verná dm drogerie markt. 🙂

Gabika

#test_dm17

#recenzia

Začni písať komentár...

Odošli