Dnes som náhodou našla tento citát a veeeeľmi sa mi páčil:
    "Každé jedno dieťa vo vašej (teda aj našej) triede je pre niekoho celým svetom"
    A preto ak je to potrebné odpovedáme na všetky otázky mamičiek, robíme obhliadky, ktoré niekedy trvajú aj dve hodiny.... ale vieme, že je to dôležité lebo vy nám chcete zveriť váš najväčší poklad - vášho drobca 🙂 Pekný večer 🙂

    Od júla budú naši drobci celé leto intenzívne plávať v tomto krásnom bazéne z čoho sa všetci veľmi tešíme a plus im chceme zabezpečiť kurzy gymnastickej prípravy, inline korčuľovania, lyžovania, korčuľovania na ľade v hesle v zdravom tele zdravý duch 🙂 🙂 🙂

    Veľmi sa tešíme, že budeme v našej novej pobočke využívať tento krásny vnútroblok priamo za škôlkou-pieskovisko, detské ihrisko, veľa trávnatej plochy s fontánou. Viete v ktorom filme bola táto fontána? 🙂

    Celý týždeň sme pracovali, rysovali, pripravovali...a čoskoro sa môžete tešiť na prvé vizualizácie našej novej pobočky na Šumavskej ulici.
    Zároveň sa tešíme, že sme tento týždeň prijali prvých drobcov do novej pobočky a ďakujeme za prejavenú dôveru 🙂 Pekný víkend

    Novú pobočku na Šumavskej ulici otvárame od septembra 2016. Pripravené budú dve nové triedy, kvalifikované pani učiteľky a pravdaže celkový prístup a kvalita, ktoré sa nám overili za tých niekoľko rokov na prvej pobočke v Starom meste.
    Viac info na: http://www.happy-time.sk/kontakt

    Na známosť sa dáva, že Happy-Time sa nám rozrástla o novú pobočku na Šumavskej ulici v Ružinove.

    Prvých drobcov prívitame od septembra 2016 v dvoch úplne nových triedach.

    Aktuálne informácie nájdete vždy na:
    http://www.happy-time.sk/sumavska

    Niečo pre Vás pripravujeme...a veeeľmi sa z toho tešíme 🙂

    Od semienka k rastlinke...pre "malkáčov" aj "veľkáčov" 🙂

    (5 fotiek)

    Človek, ten má zmyslov päť,
    viem ich všetky naspamäť.
    Kde sú oči, tam je zrak,
    po prstoch nám skáče hmat.
    Na uši si sadol sluch,
    do nosa nám vošiel čuch.
    A v ústach na jazýčku,
    chuť drieme na krajíčku.

    Téma Ľudské zmysly a naši "malkáči" v tom majú už jasno 🙂

    happytime
    9. máj 2016    Čítané 101x

    Happy-Time Révová a Šumavská ulica

    Happy-Time na Révovej ulici v Bratislave vznikla v roku 2013. Od septembra 2016 otvára našu druhú pobočku na Šumavskej ulici v Ružinove. Happy-Time prijíma deti od 1,5 do 6 rokov. Na Révovej ulici sú k dispozícii dve triedy:

    • Triedu 1 („malkáči“) navštevujú deti vo veku 1,5-3 rokov.
    • Trieda 2 („veľkáči“) tvoria deti vo veku 3-6 rokov.

    Na Šumavskej ulici je plánovaných 6 tried. Od septembra 2016 otvoríme 2 triedy a to pre 2-3 ročných drobcov a jednu zmiešanú triedu vo veku 3-5 rokov. Postupne sa budú otvárať aj ďalšie triedy.

    Dôraz kladieme na individuálny prístup, čo nám umožňuje aj nízky počet detí v triedach. Dôležitým cieľom Happy-Time je dôraz na zdravú stravu a celkovo zdravý životný štýl. Snažíme sa podporovať imunitu našich detí vyváženou stravou s dostatkom ovocia a zeleniny. Už vyše roka deti dostávajú na olovrant smoothie (hustý, mixovaný nápoj z ovocia a zeleniny) a na desiatu podávame deťom zdravé domáce pomazánky (špenátová, mrkvová, avokádová a i.) s obsahom cesnaku ako prírodného antibiotika bez pridania soli. Deti majú zabezpečený pitný režim počas celého dňa vo forme čistej vody, prípadne čajov z čerstvých bylín (mäta, zázvor, šalvia a i.) alebo domácich limonád v letných mesiacoch. Prevádzka zároveň disponuje fínskou saunou s oddychovou zónou, ktorú deti pravidelne navštevujú, čo taktiež prispieva k posilneniu imunity. 

    So zdravým životným štýlom súvisí aj pravidelný pobyt vonku a pravidelné športové aktivity napr. plavecký kurz počas celého školského roka. V budúcnosti by sme radi nadviazali spoluprácu s vybraným športovým centrom v oblasti zabezpečenia lyžiarskeho kurzu, kurzu korčuľovania a iných pravidelných resp. sezónnych aktivít pre deti predškolského veku.

    Zvýšenie kvality edukačných aktivít by sme radi v blízkej budúcnosti zabezpečili zakúpením interaktívnej tabule a iných digitálnych technológií (Bee-Bot, digitálna hračka), ale zároveň by sme ponúkli deťom aj tradičné hračky a pomôcky (drevené hračky a stavebnice, knihy – ľudové rozprávky, moderné rozprávky, encyklopédie a i.) Týmto spôsobom zabezpečíme deťom rovnováhu medzi tradičným a moderným vnímaním sveta okolo nás.

    V oblasti odbornej komunikácie  spolupracujeme s logopedičkou, špeciálnym pedagógom, všeobecnou lekárkou pre deti a dorast a diplomovanou detskou zdravotnou sestrou. 

    Deťom ponúkame možnosť zúčastniť sa na výletoch, kultúrno-spoločenských akciách (výstavy, tvorivé dielne, divadlá, koncerty, návšteva miestnej knižnice a i.) a športových akciách. Prehlbujeme vzťah medzi Happy-Time a rodičmi prostredníctvom spoločných akcií – besiedky, jesenné slávnosti, rodičovské stretnutia, Deň starých rodičov, Deň matiek, Deň otcov a pod. 

    Už teraz sa tešíme na ďalších drobcov, ktorí spolu s nami budú objavovať svet.

    Deň matiek v našej škôlke alebo inak povedané záhradný piknik pre maminy s deťmi 🙂

    (5 fotiek)