Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    hedka17
    8. okt 2017    Čítané 364x

    CEWE FOTOKNIHA

    Keď som sa zapojila na testovanie CEWE FOTOKNIHA ani ma nenapadlo,že budem mať takúto možnosť a budem jedna vo výbere a preto sa chcem ešte raz POĎAKOVAŤ. Veľmi ma potešila správa od konik_testuje. Nebolo treba ani dlho premýšlať čo bude moja FOTOKNIHA obsahovať, nakoľko fotenie je práca aj hobby v jednom a mojou vášňou je newborn fotenie rozhodla som sa urobiť si radosť sebe nakoľko deťom som už fotoknihu urobiť dala. 

    V prvom rade som si do jedného súboru vybrala fotky, ktoré som chcela, aby boli v mojej fotoknihe.

    Druhý krok bol výber väzby, formátu a typu papiera. Vybrala som si štvorcovú fotoknihu s tvrdou väzbou a matným fotopapierom. 

    Tretím krokom bolo nainštalovanie softwaru, ktorý prebehol bez problémov a rýchlo.

    V štvrtom kroku som si poprezerala program aby som s v ňom vedela lepšie orientovať. Je v ňom veľa možností,ale nakoľko pre mňa "v jednoduchosti je krása" nepotrebujem žiadne pozadia, rámčeky, kliparty. Mám rada samostatné fotografie bez čačkania, ale to je na každom z nás čo si vyberie. Keď budem prechádzať knihou chcem aby ma zaujali dané fotografie a neudieralo mi v prvom rade do očí rámček, v ktorom je fotografia vložená. 

    A nasledoval piaty krok, v ktorom som vkladala fotografie. Na každú dvojstranu som sa snažila fotky ladiť, čo uvidíte aj pri vložených obrázkoch z výslednej fotoknihy. Nakoľko som chcela využiť čo najviac strán a hodnota kupónu bola 50€ popridávala som si strany, kde hneď ukazovalo aj výslednú hodnutu fotoknihy. Ešte pred objednaním som si prešla celú fotoknihu stranu po strane aby som sa presvedčila, že všetko je tak ako má byť a posledným krokom bolo objednanie.


    Výroba fotoknihy trvala 10 dní, načo ma na modrom koníku upozornili,aj keď na stránke fotolabu majú uvedený čas 6-8 pracovných dní. Nevadilo mi,že sa fotokniha robila viac dní ako uvádzajú, pre mňa je dôležitá kvalita a tou som naozaj nadšená. Preto odporučujem ak to chcete dávať robiť ako darček, radím včasné objednanie aby ste neboli sklamaní. Keď som si fotoknihu pozerala, páčilo sa mi a som rada, že som vybrala matný fotopapier, keďže strany sú dostatočne tvrdé a keby som vkladala na dvojstránku jeden obrázok nezreže mi ho ako vo fotoknihách pre deti, čo ma sklamalo.

    Aj keď pravda je, že nemôžem ich úplne porovnávať nakoľko hodnota fotokníh pre deti bola nižšia. Po tejto skúsenosti viem,že keď budem dávať robiť fotoknihu radšej do nej vrazím viac peňazí, ale výsledok bude stáť zato.  Moju FOTOKNIHU si budú môcť pozrieť moji klienti a sami sa môžu presvedčiť, že kvalita tejto fotoknihy je super. Ja budem odporúčať hlavne typ papiera (fotopapier), lebo od neho naozaj veľmi záleží a výsledkom nebudú sklamaní a kľudne ju môžu pozerať aj deti a nemusia sa báť, že sa strany pokrčia ako pri našich predchádzajúcich fotoknihách.

    #test_cewe Keď som sa včera večer dostala k programu, inštalácia prebehla rýchlo a mohla poobzerať program aby som sa v ňom vedela orientovať. Veľa možností v programe ja žiaľ nevyužijem nakoľko pre mňa "v jednoduchosti je krása" a nepotrebujem žiadne pozadia, rámčeky, kliparty ... Mám rada samostatné fotografie bez čačkania,ale to je na každom z nás čo si vyberie. Keď budem prechádzať knihou chcem aby ma zaujali dané fotografie a neudieralo mi v prvom rade do očí rámček v ktorom je fotografia vložená.
    Ja som sa rozhodla urobiť si radosť sebe a keďže fotenie nie je len moja práca, ale hlavne hobby a môjmu srdcu najbližšie fotenie je novorodenecké presne v tomto štýle sa bude uberať aj moja FOTOKNIHA. Prikladám fotku ako malú ochutnávku, ktorá bude hneď na prvej strane mojej fotoknihy, ostatné až v recenzii 🙂

    #test_cewe v prvom rade sa chcem ešte raz poďakovať, že som jednou z tých, ktoré boli vybrané na testovanie CEWE FOTOKNIHY. V pondelok prišiel balíček. Bola som veľmi milo prekvapená,keď som ho otvorila a súčasťou balíka boli aj vzorky papiera a tým sa mi práca vo výbere hneď uľahčila a bola som ihneď rozhodnutá, vybrala som si fotopapier matný a knihu štvorcovú s tvrdou väzbou. Ešte v ten deň som vybrala fotky, ktoré budem vkladať do fotoknihy a skopírovala do jedného súboru aby som ich mala pokope a uľahčila si tak robotu.

    hedka17
    20. okt 2016    Čítané 134x

    Hedviga Kajsíková photography

    Počas materskej dovolenky sa fotoaparát stal mojím veľkým kamarátom a je ním dodnes. Fotenie ma veľmi chytilo a niektorí tvrdia,že by som s ním aj najradšej spala :D Práve vďaka mojím deťom som sa naučila veľa o fotení a rada by som po sebe niečo zanechala čo raz budú pozerať aj moje vnúčatká 🙂 Fotenie ma dostalo natoľko, že som sa rozhodla stať fotografkou. Chcem zachytávať momenty detičiek od ich prvých dní. Bude mi veľkou cťou zachytiť Vašu ratolesť  🙂

    Som portrétnou fotografkou,ale hlavne mamičkou dvoch krásnych chlapcov. Ako každá vieme detičky rýchlo rastú a menia sa a jediné ako pamiatka čo nám ostane je práve fotografia. Pôsobím v meste Žilina. Mojim snom je sa venovať hlavne newborn foteniu, ktoré mi je srdcom najbližšie.    

    Včerajší glukózový test dopadol nad moje očakávania, super :°)

    Dnes to máme za 100, od zajtra už len dvojciferné čísla :°)

    V noci malý kopal každé dve hodiny,to bude futbalista,ale po dedovi bo tato na takýto druh športu nie je :°)

    este 111 dni ake pekne cislo sa nam tam dnes ukazuje :°)

    Poradňa dopadla dobre,malinke rastie ako ma :°)

    V sobotu nas caka 4 poradna :°)

    konecne z nemocnice domka :°)

    5.12.2010 nas čaká morfologický utz. :°)

    29.11.2010 - 3 poradňa, teším :°)

    Vo stvrtok ideme na krv

    Zajtra nás čaká 2 poradňa :°)

    zajtra idem na kontrolu a UZV teším :°)