hipseat
31. mar 2016
32 

www.hip-seat.sk

Čo je HipSeat
Nosič, alebo držiak hipseat je veľmi obľúbenú pomôcku na nosenie detí hlavne v zahraničí, u nás sa tento trend pomaly rozbieha. Je to veľmi praktická pomôcka, ktorú každá mamička ocení.

Ak by sme názov chceli doslovne preložiť volá sa to ,,sedák na pás”. Odbremení chrbát rodiča a dieťa sedí pohodlne a bezpečne, rukou ho samozrejme pridržiavate, avšak druhú ruku máte voľnú. Tiež existujú hipseat varianty s odopínateľnými popruhmi – slúži ako klasický nosič, alebo ak chcete odzipsujete popruhy a zostane vám samostatný sedák.
Hipseat bol úspešne testovaný na British Standard Inštitúte a je schválený a odporučaný poprednými chiropraktimi a fyzioterapeutmi. Teda môžme povedať že je to tzv. zdravé nosenie detí.

Sedák si odopnete a prizipsujete popruhy podľa potreby. Plne nahradí kočiarik pri cestovaní, pri nákupoch, krátkych vychádzkach (pri dlhšom nosení je pohodlnejšie používať hipseat s popruhmi) a tiež je veľmi dobre využiteľný pri návšteve ťažšie dostupných miest – množstvo schodov, prekážok, zlý terén a pod.

Je vhodný pre dieťatko, ktoré dokáže samo sedieť, aby sa babätku sedením nedeformoval chrbátik (cca.od 6 mesiaca). Maximálna nosnosť je 20kg.

Materiály a veľkosti sedáku sú rôzne podľa výrobcu.

Začni písať komentár...

Odošli