hviezdickamaria
11. nov 2016
170 

#test_dm6

Najprv sa chcem veľmi pekne poďakovať za možnosť testovať úžasné výrobky značky DM. Zapojila som sa prvýkrát a hneď to vyšlo. Neverila som vlastným očiam, keď mi prišla správa, že som bola vybratá.

1. detská výživa BABYLOVE – melón, banán a jablko

Balíček prišiel pomerne rýchlo a s milým kuriérom 😀 Deti hneď očarili ochranné penové čiastočky. A hneď po nich prišla na rad výživa 😀 samozrejme jedna výživka pre tri deti bola trochu málo a tak sa u nás strhla bitka ako sa patrí 😀 no našťastie sa ušlo aj mne a aj napriek tomu, že mam rada melón iba a jedine v jeho originálnej konzistencii, chutila aj mne. samozrejme na jednotku hodnotím aj jej zloženie, kedže to bolo čiste ovocíčko.

2. vegánska nátierka dm BIO – tekvica, pomaranč a zázvor

Keď som ju zbadala, potešila som sa, že to je mandľové maslo. No nebolo 😀 tak som sa tešila, že ochutnám niečo nové. No napriek tomu, že už dva roky som zástancom zdravej výživy, nátierka mi vôbec nechutila a ani nikomu v rodine ani návšteve... ale ako som počas týždňa sledovala blogy, tak väčšine chutila. No ja si ju určite nekúpim, vadila mi jej kyslá chuť a kúsky neviem čoho, či to bola tekvica, či pomaranč... neviem.

3. olivový olej dm BIO

Olivový olej v našej domácnosti používam dennodenne v studenej aj teplej kuchyni. Musím povedať, že tento je vynikajúci! Aj vôňa aj chuť. Vyskúšala som ho pri pečení chleba, ktorý si zásadne pečiem sama doma. Aj pri príprave šalátov, mäsa a pečenej zeleniny mi úžasne poslúžil a jednoznačne ma za mňa 1 s hviezdičkou.

4. termoska BABYLOVE

Termoska sa nám výborne zišla pri prechádzkach cintorínmi počas dušičkového týždňa, keď sme sa zamrznutí vracali do auta, veľmi sme ho ocenili. Aj po 4 hodinách v zaparkovanom aute bol teplučký a padol vhod. Aj keď som stále neprišla na to, kedy spoznať, či je otvorená alebo zatvorená... možno sme mali chybný kus... ale na udržanie teploty je naozaj super a veľmi sa mi pačil hlavne dizajn.

5. detská knižka BABYLOVE

Knižka je krásne ilustrovaná a zaujme hlavne dizajnom, kde je každá strana iného tvaru a spolu vytvárajú korytnačku. Aj zvuk je celkom príjemný, ak nemáte doma 4 deti a každé si to chce vyskúšať 😀

6. Telový krém BALEA – kokos a vanilka

Telový krém mne osobne nesadol iba jeho vôňou, keďže mám rada vanilku jedine v dezertoch, neznesiem ju v kozmetike ... na moje sklamanie, vanilka veľmi prenikla svojou vôňou a kokos nebolo citiť vôbec. Ale rozotiera sa veľmi jednoducho ako telové mlieko, rýchlo vsiakne a ešte aj na druhý deň ráno som vôňu cítila.

7. vitálna kúpeľ pre nohy BALEA

Tak kúpeľ pre moje ubolené nohy bol TOP produkt z tejto kampane. ak budem mať čas pri 4och deťoch ho celý minúť, tak si kúpim ešte jeden J veľmi príjemná vôňa a v nohách som mala príjemný pocit uvoľnenia ešte tri hodiny po kúpeli.

8. osviežovač textílií DENK MIT

Ďalší TOP produkt :D nevedela som, že niečo také vôbec existuje, no výborne poslúžil pred nečakanou návštevou svokry 😀 krásne prevoňal celý byt, len som to raz prehnala a mali sme potom problém s dýchaním 😀 no naučila som sa s tým pracovať. Poslúžil mi aj na vetrovku, ktorú som nechala zavesenú pri kuchyni a šla som variť. Samozrejme, že „krasne“ napáchla všetky vôňe a ja som potrebovala ísť do škôlky po deti. Nechcela som voňať ako faširka, tak som siahla po tajnej zbrani 😀 Hodnotím takisto na jednotku. Ako rýchla pomoc v nečakanej situácii... inak odporúčam záclony a oblečenie radšej vyprať v práčke 😀

9. prací gél na čierne prádlo DENK MIT

Nádherná jemná vôňa a dávkovanie sa mi na ňom páčili najviac. Čierne prádlo väčšinou špinavé nemáme, resp. nie je na ňom špinu vidieť, takže neviem, či aj vyperie škvrny spoľahlivo, no u mňa jednoznačne pochodil. Prádlo po vybratí z práčky krásne voňalo a to sa mi pri mojom pracom géle nestáva.

10. vôňa do auta DENK MIT

Z vôni do auta je mne nevoľno, no táto vôňa je veľmi prijemná a jemná. A nevadí mi vôbec. Aj manželovi sa veľmi pačila.

11. pánska voda po holení BALEA

Na testovanie pánskej vody po holení sa manžel hneď s radosťou podujal. Aj napriek tomu, že sa holí aj 2 x do týždňa, žiadnu vodu ani iné prípravky po holení nepoužíva. Asi nemá čas pri nás, ženách !? No vôňa sa mu veľmi páčila a aj mne. A jemná vôňa aj krásne dlho vydržala. Tak verím, že aspoň túto vodu celú spotrebuje 😀

12. olejové ampulky proti vráskam BALEA

Aj keď vrásky našťastie ešte nemám (vek na nich možno už aj áno), tak som olejček vyskúšala a bola som veľmi milo prekvapená. Pleť ostala úplne jemnučká, hladučká a tá príjemná vôňa ma úplne dostala. Naozaj pripomína pánsku, ale mne to teda vôbec nevadilo, práve naopak. Pánske vône milujem. Mam citlivú pokožku a kedysi som si nemohla dať na tvár nič, tak som mala obavy, aby som sa nevyhádzala (vyrážok som si za svoj život užila až nadmieru). No na moje veľké prekvapenie, žiadna negatívna reakcia nenastala. Pleť bola hebučká a voňavá.

13. silonky fascíno DM

Ako posledné prišli na rad silonky. Keďže hnedé silonky vôbec nenosím, vyskúšala som si ich aspoň doma 😀 a teda odtieň mi nesadol vôbec. Ale sú príjemné, pružné, jemné, no aj napriek tomu jemné. V zime určite využijem pod nohavice 😀

ĎAKUJEM za túto úžasnú možnosť testovať a verím, že sa to ešte zopakuje 😀 celú rodinu to veľmi bavilo .

#test_dm6    

Začni písať komentár...

Odošli