ichbinich
    Správa bola zmenená    16. dec 2016    


    Potrebujem sa najprv vykecat a vystazovat, zatial sa nedokazem sustredit na robotu... ☹
    Syn sa mal ist dnes korculovat zo skoly. Dokonca som zohlana prilbu na lyzovanie, aby si nemusel aj tu poziciavat. Ucitelka napisala, co vsetko si treba zobrat. Vcera vecer som mu vybrala overal z minulej zimy, nech si ho vyskusa, ale mam prenho aj dvojdielnu supravu na lyzovanie. Takisto som mu vysvetlila, ze mu odporucam podkolienky, lebo korcule byvaju vyssie. A ze mu zavidim, ze sa moze naucit korculovat, lebo ja to neviem, proste vsetko pozitivne. Tiez som mu navrhla, ze mu poziciam moj vacsi ruksak, aby si mohol dat prilbu donho a nehompalala sa mu na jeho mensom ruksaku.
    Kym som vecer cistila dcere zuby, cely vyteseny sa mi prisiel ukazat, ze mu ten overal este pasuje. Tak fajn, overal sme nachystali, dvojdielnu supravu som odlozila nabok.
    Rano vstal s budikom, dobre naladeny. V pohode sme sa najedli, nachystala som desiaty. Syn sa obliekol bez upozornovania. A zrazu, ked slo o to, aby sa obliekol do toho overalu a nachystal si ruksak, premenil sa na osla ☹ Nechce overal. Hovorim dobre, tu mas gate a bundu, supravu. Nie. Zacala som mu davat veci do mojho ruksaku. Ze nie. Tak dobre, hovorim, daj si to do tvojho, mas na vyber dva svoje, ale daj si to. OK, to si potom nachystal. Ale obliect sa vhodne do zimy a na korculovanie ani za svet. Vravime mu obaja, ked nebudes vhodne obleceny, nepojdes nikde. A budes sa pozerat na ostatne deti. Jemu to je suma fuk. Obliekol si softshellku, nema pulover pod nou. Narychlo som mu aspon zrolovala tie nohavice na lyzovanie a narvala do ruksaku a hodila este tie 2€ na pozicanie korcul.
    Uz som to nevydrzala a rozrevala som sa. V noci som stala v kuchyni kvoli jeho torte - zajtra ma oslavu s kamaratmi. Ano, je toho momentalne na mna vela. Ale nekricala som nahno.
    Este v robote som sa klepala.
    A prisla smska od ucitelky, ze Felix nemoze ist nikde, lebo nie je vhodne obleceny a ci mu niekto nemoze doniest oblecenie. Tak som jej odpisala, ze rano bol zataty ako osol a nechcel sa obliect, ale v ruksaku ma narvane gate. Nasla ich, takze predsa len siel. Dufam, ze sa na vzduchu znormalni...
    Je to o nervy. Vcera vecer hysak od dcery, dnes rano od syna. Pricom dnes ani len neviem, ze PRECO si ten overal zrazu nechcel obliect. Nechapem. Nevladzem...