Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Davali ste deti v skolke fotit kazdy rok?

    ifava
    4. mar 2024    

    Baby okuliare na modre svetlo ? Kde sa oplatia ?

    Mam problem s drzanim tela, co by ste mi poradili? Co by bolo najlepsie? Aby som si na to davala viac pozor? Aby som bola vystreta?

    ifava
    6. dec 2023    

    Baby snezi vsade u vas? Po celom Slovensku? 🙂

    Hovoria vam nieco HermanMiller stolicky? Mali by sme nafasovat do prace nove stolicky a sefova prisla, ze tieto sa budu kupovat. Ale nikto to nepozna, netusime, ci su dobre, od nej sa viacej nedozvieme.

    Chceli by sme cez leto obehat trosku Slovensko, hlavne teda stred a zapad, nech to nemame daleko prilis. Co odporucate, ze sa oplati vidiet? Je jedno, ci je to turistika, hrad, muzeum, farma, nejake atrakcie. Cokolvek ❤

    By ma neprekvapilo, keby to tak doma najdem u nas 😅

    ifava
    4. okt 2022    

    Vedeli by ste mi poradit najlepsiu masticku na zodraty nos pri nadche?

    Co vam baby pomaha ked vam je tazko od zaludka? Mne vacsinou zvykla pomoct coca cola, aby sa mi ulavilo. Ale dnes nejako nepomaha. A neviem ani zeby som nieco tazke zjedla alebo tak. Co je taka rychla pomoc?

    Myvalia macka, chovate niekto? JE to narocna macka?

    POPRAD - Kocky viete mi prosim poradit nejake kvetinarstvo ktore robi aj rozvoz? Zeby som si telefonicky objednala kyticu, zaplatila a dala to rovno poslat oslavenkyni?

    Dievcata potrebujem poradit, chcela by som tento rok balit darceky nejako ekologickejsie. Neriesit baliaci papier, lebo zakazdym to boli peniaze do luftu a len sa zahadzoval. Rozmyslala som, ze by som darceky len do tasticiek podavala, ale uz vidim, ze mala nebude mat z toho taku radost. Viete mi poradit nejaku alternativu?