zdielam.... na zamyslenie pre chlapov.... svojim vulgárnym správaním spôsobujú žene i deťom traumu
    aká silná scéna je tu zobrazená, aké silné emócie hnevu a hnevu priamo z muža na ženu. A aké hlboké je jej zúfalstvo.
    Žena je najzraniteľnejšia v ranom materstve, keď prežitie jej a ich detí závisí od blízkeho okolia. Hlboko v jej podvedomí sa skrýva veľká potreba ochrany a bezpečnosti, aby mohla byť dobrou a láskavou matkou.
    Z obrázku nie je vidieť, čo urobila tak strašne, že muž, muž, ktorý ju miloval a držal v náručí, mohol kričať na tú istú ženu a matku svojich detí a doviesť ju k zúfalému plaču. Čo to spôsobilo, nie je vôbec dôležité. Nikto nemá právo správať sa k svojmu partnerovi nadradene, ani žena, ani muž.
    Dobre sa pozrite, aké silné sú skúsenosti týchto malých detí a aké zážitky si budú odnášať v sebe a do svojho života. Budú zážitkami matkinej bolesti, ktorá sa navždy vryje do ich duší.
    Nie, naozaj rodina nie je na fotke. Štyri deti boli zranené.
    Žiť roky v podobnom vzťahu je zničujúce pre dušu ženy a detí.
    Kým človek naberie dostatok sily na to, aby z takéhoto vzťahu odišiel, trvá dlhé a veľa bolestivých zranení Každá ďalšia podobná situácia prechádza srdcami všetkých zúčastnených. Zvyčajne keď má srdce úplne zjazvené a žena má aspoň nejakú možnosť znovu nakŕmiť seba a svoje deti, získa silu vybudovať ďalší a bezpečný domov pre seba a svoje deti.
    Ten muž bol vtedy aj malý chlapec a možno sa niečo podobné stalo aj v jeho rodine.
    A tak si myslím, že súčasní rodičia musia prekonať a zmeniť toto a ich program správania im vštepil. Prekonať a prekročiť takúto situáciu... a zastavte túto bolesť, aby pokračovala.
    Vyrástli a teraz majú silu nepredať svoju "bolesť" iným pre lásku a lásku súčasných ľudí. Človek sa predsa narodí z človeka a svoje skúsenosti si nesie so sebou.