Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Žienky funguje vám aplikácia TESCO online nákup?

    Dievčatá neviete mi niekto poradiť čo mám použiť na takéto pery?? Nikdy som takýto problém nemala a teraz už vyše týždňa takto a nič mi nezaberá, veľmi to štípe.

    Ahojte dievčatá. Neviete mi prosím niektorá poradiť či nevyrába niekto sviečky zo zvyškov sviečok. Ďakujem.

    Dievčatá vie mi niektorá z vás vysvetliť čo je to daň z poistenia? Máme poistku za dom 150,89 eur ( toľko sme doteraz platili) a teraz nám poslala poisťovňa predpis že 162,96 € z toho je daň z poistenia 12,07 eur.

    Dievčatá poradí mi niektorá?? Patrí daň z nehnuteľností a poplatok za komunálny odpad medzi ostatné nedaňové alebo daňové výdavky? V jednoduchom účtovníctve.
    Ďakujem vopred.

    Dievčatá ktoré ste vysoké 180 CM kde si kupujete legíny?? A veľkosť 46. Veľmi pekne ďakujem.

    Ahojte dievčatá, neviete mi prosím poradiť či 2.11. budú trhy v Jablonke? Či nemajú nejaký sviatok. Roky sme tam neboli a v stredu by sme chceli ísť. Ďakujem pekne.

    Dievčatá skúste mi poradiť. Mesiac pracujem v novej práci ( v kancelárii) a odvtedy mám strašne zlú pleť. Takú krupicu škaredú. Nikdy som s tým problém nemala. Neviete mi náhodou poradiť čo na to alebo čoho sa vyvarovať? Ďakujem.

    Dievčatá mám problém so zubom múdrosti - rastie mi už skoro rok a ešte nie je prerezaný. Neskutočne ma bolí
    celá strana tváre, sánka a ucho keď rastie ( raz za čas sa ozve). Premýšľam že ho dám vytiahnuť ale keďže nieje vonku budú musieť chirurgicky a to ja mám panický strach. Ak máte s týmto niektoré skúsenosti napíšte mi prosím ako to prebieha.

    Dievčatá poprosila ma jedna pani z Ukrajiny či jej nepošlem peniaze z môjho účtu na účet syna ktorý je na Ukrajine. Neviete aké sú tam poplatky za zahraničný prevod?? Ja mám VÚB.

    Dievčatá neviete mi niektorá poradiť? Ak je na Liste vlastníctva v časti,,C" uvedené vecné bremeno v práve doživotného bývania v prospech rodičov a na LV sú uvedené aj pozemky, ako záhrada a dvor, sú zaťažené vecným bremenom aj tie alebo len dom?? Ďakujeme pekne.

    Dievčatá ako by ste reagovali keď ste predávali niečo na bazáre. Tovar 100 percentne v poriadku. Pani prevzala a napísala mi email, že je v poriadku ale nepáči sa jej tak mi ho vracia späť a chce vrátiť peniaze aj za poštovné. Tovar pofotený zo všetkých svetových strán. Pred kúpou 10 mailov s ňou a dnes toto .

    Ahojte žienky. Poraďtee mi prosím, ktorý kapsulový kávovar je dobrý. Chcem ho ako darček a neviem podľa čoho vyberať, na čo sa zamerať.